11:39 24.05.2017

ПАТ "Вінницягаз" інвестувала 150 тисяч гривень в реконструкцію міського газопроводу

2 хв читати

У рамках масштабних ремонтних робіт на Київському мості у Вінниці компанія реконструювала ділянку міського газопроводу довжиною дванадцять метрів та провела заміну елементів на підземному газовому колодязі. У виконання таких робіт ПАТ "Вінницягаз" інвестувала 150 тис. грн., а для пришвидшення ремонту фахівці трьох служб працювали навіть у нічні зміни.

Роботи із реконструкції газопроводу середнього тиску на Київському мості тривали майже 25 днів. Фахівці технічних служб компанії проводили їх у два етапи. Спершу ділянку газопроводу довжиною 12 м., який потрапляв у площу забудови на мості, демонтували. Паралельно фахівці виконували роботи з відведення надземного газопроводу від опорних конструкцій мосту. При цьому, на час проведення усіх робіт, газопостачання не припинялося, що не завдало жодних незручностей споживачам прилеглих мікрорайонів

Однак, найскладнішу роботу фахівці виконували на другому етапі реконструкції. У цей період вони встановлювали нову засувку на газовому колодязі та переклали ділянку демонтованого газопроводу, замінивши стару металеву трубу на поліетиленову, яка має довший термін експлуатації та не підпадає впливу корозії. Щоб оперативно завершити усі роботи компанія залучила до їх виконання 150 фахівців трьох служб – експлуатації газових мереж, внутрішньобудинкових систем газопостачання та аварійно-диспетчерської служби, які працювали навіть у нічні зміни.

В результаті ПАТ "Вінницягаз" вдалося достроково завершити виконання робіт та відновили газопостачання, яке були змушене призупинити до прилеглих мікрорайонів на другому етапі виконання роботи. Таким чином, компанія вклала 150 тис. грн. в підвищення надійності газопостачання на ділянці міської мережі, що дозволить приблизно 30 тис. споживачів в подальшому безперебійно отримуватиме газ в цілодобовому режимі.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА