10:36 16.06.2017

Sovtes вирішив проблему швидкого пошуку вантажного транспорту або вантажу

3 хв читати
За статистикою 25% заявок на вантажоперевезення скасовуються або переносяться на інший термін у зв'язку з тим, що компанії не знаходять відповідний транспорт. У той же час перевізник несе втрати коли транспорт простоює. Компанія Sovtes за пропонувала інноваційне рішення, яке забезпечить вантажовідправникам швидкий пошук відповідного транспорту, а перевізникам забезпечить доступ до реальних заявок і гарантію швидкої оплати.
Взаємодія Sovtes - це онлайн-майданчик, де укладаються угоди між замовниками вантажоперевезення і власниками вантажного транспорту. Головна перевага Sovtes - швидкий пошук транспорту або вантажу. На початковому етапі компанія виступає посередником між перевізником і замовником, проводить перевірку надійності кожного учасника угоди, гарантуючи своєчасну оплату і збереження вантажу. Крім того, фахівці Sovtes допомагають в укладенні прямих договорів. Sovtes розробили унікальний алгоритм, що дозволяє підібрати підходящий вантаж або транспорт за одну хвилину. При цьому система підбирає транспорт відповідно до вимог вантажовідправника, з огляду на тип транспортного засобу, вантажопідйомність, напрямок, а перевізнику пропонує вибрати напрямок, в якому його цікавить завантаження (місто, область, країна), вказати транспортний засіб і бажану дату завантаження. Алгоритм враховує всі необхідні параметри, що впливають на правильний пошук транспорту або вантажу. На сьогодні жодна система на ринку не оцінює таку кількість параметрів, пов'язаних з пошуком відповідного транспорту або вантажу, як Sovtes. Завдяки його системі вплив людського фактора на результат досягнув мінімуму.
Зростання цін Позапланове підвищення тарифів ПАТ "Укрзалізниця" на вантажоперевезення на 22,5% застало всіх учасників ринку зненацька. За словами перевізника, ці цифри були розраховані із застосуванням міжнародних стандартів фінансової звітності. Ця новина ще раз підтвердила давно прогнозовані зміни в оцінці послуг вантажоперевезень - при переході на євростандарти ціни будуть зростати. Але для того, щоб оптимізувати витрати на доставку з одного боку і забезпечити вантажозаповнюваність з іншого боку, Sovtes пропонує свої послуги відповідального посередника. Відправляючи продукт який швидко псується від виробництва до місць реалізації, власнику бізнесу доводиться шукати виконавців, які не тільки доставляють товар, але і відповідають за технічні вимоги. А завдяки новому алгоритму Sovtes, обидва учасники переговорів зможуть убезпечити себе від штучних націнок і не втратити час, очікування замовлення.
Зростання обсягів Згідно з даними http://www.capital.ua/ru/news/91835-v-ukraine-za-4-mesyatsa-gruzoperevozki-vyrosli-na-7-7 Державної служби статистики України, за перші чотири місяці 2017 року українські транспортні компанії перевезли близько 205,8 млн т вантажів, перевищивши аналогічний показник за минулий рік на 7,7%. Стрімке зростання потреб буде сприяти появі нових компаній на ринку. Але тільки використання загального онлайн-простору зі справедливою конкуренцією допоможе утримати прийнятні ціни і надати рівний розподіл замовлень. Команда Sovtes завдяки повній автоматизації процесів і цілодобовій роботі за 3,5 роки свого існування допомогла доставити 2,7 млн тонн вантажів та організувати відправку більше 105 тисяч рейсів.
Компанія Sovtes: Київ, вул. Сім’ї Хохлових, 8 +38 044 394-85-04 [email protected] www: http://sovtes.ua
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА