13:53 18.08.2017

У UA Direct и Federal Advocates, Inc підписали угоду про співпрацю у сфері просування послуг щодо взаємодії з державними органами

2 хв читати
UA Direct http://ua.direct/, компанія з управління інвестиційними проектами, та фірма Federal Advocates, Inc. http://www.federaladvocates.com/government-relations/, що спеціалізується на взаємодії з державними органами з головним офісом у Вашингтоні, США, підписали угоду про співпрацю. Мета співробітництва – сприяти доступу українських клієнтів до комплексних послуг у сфері взаємодії з органами державної влади США. Документ підписали засновник UA Direct Олексій Стародубов та президент Federal Advocates, Inc. Майкл Еспосіто. Реалізація угоди дозволить обом компаніям надавати повний спектр послуг у сфері взаємодії з державними органами та зв’язків з громадськістю. Коментуючи угоду, засновник UA Direct Олексій Стародубов зазначив: «Наша співпраця з Federal Advocates, Inc., безумовно буде корисною для українських компаній державного та приватного секторів одразу в декількох напрямках. Ця взаємодія надасть можливість клієнтам UA Direct отримати повний спектр послуг у сфері взаємодії з державними органами США, зв’язків із громадськістю та просування експорту товарів, робіт і послуг на американський ринок. Підтримка з боку Federal Advocates, Inc. допоможе українським клієнтам краще зрозуміти та орієнтуватись у всіх складнощах законотворчих та регуляторних процесів в США. Вже сьогодні у клієнтів UA Direct є доступ до надійного партнера в США - Federal Advocates, Inc. Така співпраця повністю відповідає нашим амбіціям: закласти основу та сформувати в Україні цивілізований ринок послуг у сфері взаємодії з державними органами».
О Federal Advocates, Inc. Розташована у Вашингтоні, США, фірма Federal Advocates, Inc. спеціалізується на представництві інтересів клієнтів у державних органах США. Фірма допомагає компаніям державного та приватного секторів у розробці та реалізації стратегій державної підтримки та захисту на шляху до досягнення поставлених цілей. Загалом, Federal Advocates, Inc. забезпечила залучення понад 2 мільярдів доларів США, у тому числі грантового фінансування для своїх клієнтів. Federal Advocates, Inc. володіє значним досвідом просування політичних ініціатив, більшість з яких стали «новим фундаментом» для законодавчих та адміністративних процесів.
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА