14:33 21.08.2017

Майже 50 тис. клієнтів "Закарпатгазу" користуються послугами веб-сервісу "Особистий кабінет"

2 хв читати

Інтерактивний сервіс "Особистий кабінет" на сайті 104.ua стає усе більш популярним. Сьогодні майже 50 тисяч споживачів природного газу Закарпатської області уже користуються веб-сервісом та мають можливість самостійно керувати особовим рахунком у дистанційному режимі.

"Особистий кабінет" - сервіс для споживачів природного газу, запроваджений у листопаді 2015 року. Сьогодні його послугами користуються вже 49,8 тисяч споживачів природного газу - закарпатців.

Особливо зручною ця послуга є для клієнтів компанії, які проживають у віддалених та гірських районах області. За допомогою "Особистого кабінету" вони можуть дистанційно, не виходячи з дому, виконувати усі основні операції: від оплати за послуги до отримання консультації чи запису на прийом до керівництва компанії.

"Відрадно, що наші клієнти реєструються в онлайн-сервісі та активно користуються його послугами. Ми вдячні їм за довіру та постійно працюємо над вдосконаленням послуг. Усі нові сервіси компанії запроваджуються для зручності споживачів та для підтримки якісного зворотнього зв’язку", - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Закарпатгаз" Тетяна Королович. – До того ж наші фахівці завжди враховують побажання та пропозиції клієнтів щодо вдосконалення онлайн-послуг та підвищення їх функціональних можливостей".

Так, з моменту заснування сервісу, фахівцями компанії опрацьовано майже 400 тис. показань лічильників газу, переданих споживачами за допомогою "Особистого кабінету" та надано понад 12,5 тис. онлайн-консультацій.

Найбільш активно в "Особистому кабінеті" реєструються споживачі блакитного палива міст Ужгород, Мукачево, а також мешканці Хустського, Свалявського та Виноградівського районів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА