08:37 23.08.2017

Фахівці ПАТ "Криворіжгаз" взяли участь у Всеукраїнських змаганнях аварійних служб

2 хв читати

Із 21 по 23 серпня у місті Марганець Дніпропетровської області на базі навчально-тренувального полігону ПАТ "Дніпропетровськгаз" відбувся другий етап фінальної частини Всеукраїнських змагань аварійних служб групи компаній РГК "Наша майстерність – Ваша безпека".

У змаганнях аварійних служб на базі Східного регіону прийняли участь сім бригад, які представили аварійні служби із Харківської, Дніпропетровської та Сумської областей. Свої навички також продемонструвала аварійна бригада ПАТ "Криворіжгаз", яка вже не перший рік на практиці підтверджує професійність роботи.

В межах конкурсу для учасників були створені різного роду аварійні ситуації на газорозподільній системі. Під час роботи бригади в екстрених умовах, спеціальна комісія оцінювала її професіоналізм, вміння діяти оперативно та злагоджено. Зокрема, фахівці служби "104" повинні були правильно підготувати спеціальну техніку, застосувати необхідні рятувальні засоби та при цьому працювати відповідно до нормативів. За таких умов, високого результату під час ліквідації витоків газу та локалізації аварійної ситуації, бригада могла досягти лише завдяки спільній, командній роботі.

"Цей конкурс спрямований на підвищення професійного рівня спеціалістів аварійних служб під час локалізації та ліквідації аварійних ситуацій. Адже, саме завдяки оперативній реакції АДС нам вдається попередити та уникнути багатьох аварійних випадків. Наприклад у 2016 році служба "104" опрацювали понад 14 тис. звернень споживачів газу Кривого Рогу та населених пунктів, що перебувають в зоні обслуговування компанії", - розповіла головний інженер ПАТ "Криворіжгаз" Марина Терентьєва.

За її словами, важливість проведення таких змагань є беззаперечною. Адже фахівці можуть відпрацювати та удосконалити свої навики під час ліквідації тих чи інших аварійних ситуацій та обмінятися досвідом із колегами з аварійної служби інших регіонів. Окрім того, разом із практичними завданнями конкурсна комісія також перевіряє теоретичні знання фахівців, які ґрунтуються як на інформації про властивості газу, так порядку дій служби та вимог нормативів.

Загалом у трьох етапах фінальної частини Всеукраїнських змагань, які проходять у Центральному, Східному та Західному регіонах зустрінуться 20-ть кращих бригади аварійних служб газорозподільних компаній групи РГК. За результатами міжрегіональних змагань будуть визначені три команди, які змагатимуться восени за звання кращої аварійної бригади.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА