20:55 02.10.2017

Вибираємо практичну кухонну мийку

3 хв читати

Кухонна мийка є невід'ємною частиною інтер'єру як всього будинку або квартири, так і самого кухонного приміщення. З нею пов'язана велика кількість побутових клопотів, без яких не обійтися. Сучасний асортимент мийок на кухню дозволяє вибрати відповідний виріб не тільки виходячи з його зручності при митті посуду, але також і підходить під Ваш конкретний дизайн інтер'єру кухні.

Форма мийки для кухні - її функціонал

Варіативність мийок для кухні полягає в їх формі, яка визначить практичність тієї або іншої моделі. Умовно мийки можна розділити на:

  • квадратні
  • круглі

При виборі виходите із загального дизайну приміщення: чи вимагає він приємних округлих ліній або йому потрібна сувора геометрія прямих ліній і кутів.

Вибираємо оптимальний варіант

Найпростіші і в той же час недорогі мийки, навіть від одного бренду - це мийки, які включають в себе тільки саму чашу і місце для установки змішувача (або ж без такої опції). Це круглі і квадратні мийки.

Рекомендуємо!

Купити кухонну мийку в магазині сантехніки "Dushik" (Київ), де представлено понад 1000 моделей від вітчизняних і європейських виробників: Blanco, Brenor, Fancy Marble, Franke, Granado, Marmorin, Schock, Teka. Офіційна гарантія. Знижка для відвідувачів interfax.com.ua - 5% по промокодом «interfax-5»!

Більшу практичність мають мийки з крилом, на яке можна поставити стікати тільки но вимитий посуд або покласти засоби для миття тарілок і чашок.

Відмінним вибором будуть також з двома чашами: поки щось відстоюється або ж чекає свого часу на миття в одній чаші, Ви повноцінно користуєтеся іншою. У цій лінійці мийки поділяються на:

  • з двома симетричними (однаковими) чашами,
  • з двома асиметричними чашами - де одна чаша буде основною, а інша буде менших розмірів.

При такому варіанті мала чаша може бути задіяна для фруктів або ж столових приладів. Такі мийки мають ще й невелике крило, що вельми зручно.

Цікавою позицією є і мийка з двома крилами: чаша посередині, а по обидва боки можна поставити все те, що необхідно для миття посуду, включаючи і сам посуд.

Як правило, вони мають трапецієподібну форму і відмінно встановлюються в кут, якщо так вимагає розташування на кухні.

Серед асортименту кухонних мийок представлені провідні виробники:

  • Teka,
  • Blanco,
  • Franke,
  • Schock,
  • Primera
  • і багато інших.

Матеріали для кухонних мийок: від практичності до еліт-стилю

Кухонна мийка ділиться на різні цінові сегменти (навіть в рамках одного бренду) по відмінності матеріалу, з якого вона була зроблена.

Мийки з нержавіючої сталі є найбільш практичними. Відмінні в експлуатації, яка триватиме довгі роки. Поверхня може бути гладкою (матова, полірована), або ж рифленою (декор, мікродекор).

Окремо слід виділити матеріал «тектонайт», який є спеціальним, підготовленим для кухонних умов пластиковим покриттям. За ціновою політикою він є «золотою серединою» між мийками з нержавіючої сталі і позиціями зі штучного каменю і гранітних сумішей.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА