10:34 05.10.2017

З початку АТО для збільшення обсягів мовлення на тимчасово окупованих територіях фахівці УДЦР прорахували понад 140 частот

1 хв читати

З початку АТО для збільшення обсягів мовлення на тимчасово окупованих територіях фахівці УДЦР прорахували понад 140 частот

Такі дані прес-службі УДЦР повідомив директор з питань радіочастотних присвоєнь держпідприємства Євген Мирзаков.

Він, зокрема відзначив, що на замовлення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, фахівці департаменту радіослужби продовжують активно здійснювати роботи з прорахунку частот для забезпечення українського мовлення на тимчасово окупованих територіях Донеччини, Луганщини та Автономної Республіки Крим. Адже нова частота – це ще один додатковий канал, завдяки якому до наших громадян доноситься об’єктивна інформація з України.

«У цьому році з метою нарощування інформаційної присутності для цих регіонів було підібрано понад 40 нових радіочастот. А всього з початком анексії Криму та проведення АТО на сході країни проведено розрахунки 98 частот для радіоелектронних засобів аналогового звукового мовлення та 44 частот для РЕЗ аналогового і цифрового телевізійного мовлення», – сказав директор з радіочастотних присвоєнь УДЦР Євген Мирзаков.

Чимало важливих завдань стоїть перед УДЦР і сьогодні. На виконання замовлення Нацради та Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення при Міністерстві інформаційної політики України фахівці департаменту радіослужби працюють над забезпеченням радіочастотами нових опор у населених пунктах на сході країни – Бахмутівка та Гірник, а також у н.п.Чаплинка, Херсонської області, для охоплення українським сигналом АР Крим.

 

Прес-служба Українського державного центру радіочастот

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА