14:12 19.10.2017

Фахівці УДЦР на засіданні Робочої групи СЕПТ у Загребі взяли участь у обговоренні планів використання спектра та гармонізації розподілів частот у країнах ЄС

1 хв читати

Днями у м. Загреб (Республіка Хорватія) завершилося 89 засідання Робочої групи Європейської конференції адміністрацій зв’язку (СЕПТ) з питань управління спектром (WG FM).
Участь у цьому престижному заході брали й фахівці Українського державного центру радіочастот.
На черговому засіданні WG FM обговорювалися середньострокові і довгострокові плани використання спектра у країнах ЄС, питання гармонізованого використання радіочастот для різних систем та застосувань, критерії сумісності між службами і системами радіозв’язку та спільного використання радіочастотного спектра.
Йшлося також про координацію частотних присвоєнь, формування Європейської таблиці розподілу смуг радіочастот і бази даних інформаційної системи Європейського офісу зв’язку та координацію діяльності з питань радіочастотного моніторингу.
Під час засідання учасники обмінялися досвідом з провідними фахівцями СЕПТ з проблем управління користування радіочастотним спектром та сумісності радіоелектронних засобів, систем і служб радіозв’язку, ознайомилися з результатами досліджень СЕПТ з впровадження новітніх радіотехнологій та усунення радіозавад, а також отримали іншу корисну інформацію, що використовуватиметься у виробничій діяльності державного підприємства.
Участь у засіданні Робочої групи (WG FM) дозволила українським фахівцям отримати актуальну і корисну інформацію з важливих питань управління спектром, що сприятиме захисту національних інтересів України у сфері користування радіочастотним ресурсом на міжнародному рівні, а також її інтеграції до Європейського співтовариства.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА