16:19 17.10.2017

Працівники УДЦР двічі стали чемпіонами “Медіа Ігор-2017″

2 хв читати

13-14 жовтня у Києві відбувся турнір працівників телебачення, радіо та зв’язку “Медіа Ігри – 2017″, який був започаткований у 2011 році на честь 60-річчя українського телебачення і заснований Київською міською організацією ФСТ “Спартак” та відомим спортивним журналістом України Валентином Щербачовим.

Учасники турніру змагались у шести видах спорту: футзал, змішаний волейбол, стрітбол (баскетбол 3х3), настільний теніс, бадмінтон та дартс.

Команда УДЦР з міні-футболу впевнено обіграла усіх суперників і повернула до музею спортивної слави підприємства перехідний Кубок «Медіа Ігор» з футзалу, яким вона володіла до 2016 року чотири рази поспіль. Ця перемога стала вже п’ятою в її активі.

У другий день турніру працівники УДЦР також поповнили скарбничку нашої команди двома медалями. У змаганнях з настільного тенісу, в якому брала участь найбільша кількість учасників, звання чемпіонки “Медіа Ігор -2017″ у жіночому розряді виборола Роксолана Цірук, а  у  парному  розряді з настільного тенісу вона разом із Сергієм Дашуком стали бронзовими призерами змагань.

Перед початком «Медіа ігор – 2017» фахівці держпідприємства підготували відеопрезентацію команди УДЦР, яка за оцінками експертів достойно виглядала поряд з презентаціями команд центральних і регіональних телекомпаній. Переглянути  відеопрезентацію можна в Ютубі за цим гіперпосиланням – https://www.youtube.com/watch?v=T4i_z-1iHro&t=1s

Сьогодні команда УДЦР готується до фінальної Спартакіади «Здоровий киянин», яка стартує 3  листопада у Києві.

Прес-служба Українського державного центру радіочастот.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА