18:49 20.10.2017

У Києві пройде найбільша в Україні виставка харчових продуктів та напоїв

1 хв читати

Понад 180 компаній з 16 країн візьмуть участь в Міжнародній виставці WorldFood Ukraine 2017, яка пройде з 25 по 27 жовтня в МВЦ (м.Київ Броварський пр-т 15). Захід представить колосальну різноманітність кращих харчових продуктів, напоїв, обладнання, пакування, технологій та послуг для бізнесу. За масштабами, можливостями та учасниками подія не поступається відомим європейським продуктовим виставкам.

Вже два десятиліття майданчик WorldFood Ukraine обирають найбільші виробники, дистриб'ютори, імпортери та експортери продуктових товарів, головні гравці мереженого рітейлу, а також ключові представники ресторанного бізнесу України та інших держав. Оскільки виставка показує все найновіше та найцікавіше продовольчого ринку України, а професійне бізнес-середовище заходу дозволяє учасникам презентувати свій продукт, сформувати нові ділові зв'язки та залучити інвестиції.

Традиційно, подія наповнена різноманітними чемпіонами, конференціями, презентаціями, майстер-класами та дегустаціями для фахівців галузі. Саме тому виставка закріпила за собою репутацію головного місця зустрічі професіоналів продовольчого ринку України. Організатори очікують відвідування понад 8 тисяч фахівців галузі з усіх регіонів нашої країни та 20 держав.

WorldFood Ukraine – завжди вражає та надає нові можливості для розвитку бізнесу!

Організатор – ДП "Прем'єр Експо" (ITE Group Plc, Англія)

Ласкаво просимо 25 – 27 жовтня!

Для безкоштовного відвідування виставки необхідно зареєструвати промокод WDES на офіційному сайті виставки https://goo.gl/DBgLUp

Акредитація представників ЗМІ: +380939738616 Олександр Казмиришин

e-mail: [email protected]

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА