10:38 17.11.2017

Третина клієнтів "Дніпрогазу" користуються "особистими кабінетами"

2 хв читати

Споживачі "Дніпрогазу" все активніше використовують сучасні сервіси компанії. Вже більше 110 тис. дніпрян користуються онлайн-сервісом "особистий кабінет". Так само збільшується кількість клієнтів, які користуються іншими каналами комунікації для взаємодії з компанією.

На початок листопада онлайн-сервісом "особистий кабінет" на сайті 104.ua cкористалися 110,4 тис. споживачів міста Дніпра та Дніпровського району. У порівнянні з минулим роком кількість зареєстрованих користувачів зросла на 22%. Сервіс використовується для контролю та передачі показань споживання газу, але так само клієнти отримують на сайті і інформаційну підтримку.

"Кодексом газорозподільних мереж покладено обов’язок на споживача щомісяця з 1 по 5 число повідомляти газорозподільній компанії показання свого газового лічильника. У такому випадку місячний обсяг спожитого газу буде розраховуватися відповідно до фактичних даних його приладу обліку. Інакше розрахунок проводиться відповідно до Кодексу ГРМ", - пояснює начальник управління клієнтського сервісу Олена Корнієнко.

З початку року клієнти "Дніпрогазу" передавали показання газових лічильників 265,6 тис. разів. Це на 60% частіше, ніж за аналогічний період минулого року. Серед сервісів передачі найбільш популярними серед споживачів залишаються телефонні звернення.

В половині випадків клієнти зв’язувались з фахівцями компанії через контакт-центр і в 38% - передавали дані через SMS на номер 7104. Також споживачі передають показання лічильників на автовідповідач (IVR) та електронну пошту. З початку року цими сервісами скористались 24 тис. та 6 тис. клієнтів відповідно.

У Дніпрі та Дніпровському районі показання приладів обліку газу до ПАТ "Дніпрогаз" щомісяця передають понад 26 тисяч споживачів. Це 10% від клієнтів компанії, які мають індивідуальні лічильники. Мешканцям домоволодінь, які не передають фактичні показання лічильників, спеціалісти "Дніпрогазу" розраховують обсяг спожитого енергоресурсу відповідно до профілю споживача та місячного коефіцієнта споживання газу, затверджених у Кодексі ГРМ.

Довідка:

Основною сферою діяльності ПАТ "Дніпрогаз" є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. ПАТ "Дніпрогаз" є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА