13:01 20.11.2017

Популярність онлайн-сервісів "Вінницягазу" зросла наполовину

2 хв читати

З 1 по 5 листопада 2017 року, за допомогою дистанційних способів свої показання лічильника газу передали 31 тис. 260 соживачів у Вінницькій області. Це на 50% більше ніж за аналогічний період минулого року.

Клієнти "Вінницягазу" використовують онлайн-сервіси компанії дедалі більше. В Цьому році кількість активних користувачів зросла наполовину. Якщо в листопаді 2016 року допомогою віддалених сервісів показання передали 20,6 тис. споживачів, то за аналогичний період поточного року вже більше 31 тис.

 "Все більше вінничан обирає для себе дистанційний спосіб передачі показань лічильника газу. Це доступно, швидко та без черг.  А таке збільшення кількості осіб, що скористалися дистанційними способами передачі показань лічильника, пряме тому підтвердження", - розповідає начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Вінницягаз" Алла Гнатюк. 

Також клієнти "Вінницягазу" активно взаємодіють і через інші канали. Найчастіше споживачі звертаються за консультаціями телефоном. З початку року Контакт-центр "Вінницягазу" отримав 511 тис. 313 дзвінків. Ще 51 тис. 488 разів клієнти скористалися цілодобовим голосовим меню (IVR).

Споживачі "Вінницягазу" також отримують консультації через власні Особисті кабінети. Фахівці компанії доступні цілодобово і в ньому зручно проглядати історію листування з фахівцями Контакт-центру. Через цей канал з початку року було надано 5906 консультацій.

Також в особистому кабінеті на сайті 104.ua доступна опція зворотнього дзвінка – Callback, якою вже встигли скористатись біля 1077 абонентів. А ще 2540 разів клієнти звертались по інформацію через електронну пошту.

Нагадаємо, що клієнти ПАТ "Вінницягаз" мають змогу скористатися іншими зручними способами передачі показань приладів обліку газу.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА