15:44 20.11.2017

Американська торговельна палата в Україні вручила нагороди до Дня Подяки 2017

2 хв читати

Київ, 20 листопада 2017

Американська торговельна палата в Україні вручила нагороду до Дня Подяки «Вибір бізнес-спільноти 2017»виконуючій обов'язки Міністра охорони здоров'я України доктору Уляні Супрун за розвиток системи охорони здоров'я в Україні. Уляна Супрун та її команда здійснила великі кроки в правильному напрямку, продемонструвавши українському суспільству свою серйозність у проведенні реформ. Нагорода була представлена під час благодійної вечері в готелі Hilton у Києві.

Кожного року Американська торговельна палата в Україні (Палата) відзначає проекти та особистостей, які зробили вагомий внесок у розвиток сприятливого ділового та соціального середовища в Україні або просували Україну на міжнародному рівні.

У 2017 році Палата отримала понад 20 номінацій. Представники компаній-членів Палати номінували осіб, організації або проекти, які зробили найбільший внесок у розвиток бізнес- та соціального клімату в Україні, а потім обрали кращих шляхом голосування.

Американська торговельна палата в Україні також нагородила Валерію Гонтареву та Національний банк України за виняткові зусилля в очищенні та розвитку банківської системи України; Ярославі Джонсон, Western NIS Enterprise Fund за формування майбутнього України – за Українську Академію Лідерства; та команду Invictus Games Ukraine за неймовірний дебют української команди на Invictus Games в Торонто.

Кульмінацією церемонії стало вручення Президентом Американської торговельної палати в УкраїніАндрієм Гундером нової Президентської нагороди визнання та поваги особі, яка вже протягом багатьох років розвиває бізнес-відносини між Сполученими Штатами Америки та Україною. За 10 років видатного лідерства та відданості в просуванні ділових відносин між США та Україною Андрій Гундер вручив нагороду Президенту Американcько-української ділової ради Моргану Вільямсу.

"У рамках сезону Дня подяки бізнес-спільнота України назвала проекти та осіб, які зробили неоціненний вплив на Україну. Ми із задоволенням ввели нову традицію для України – висловлювати щиру подяку партнерам, колегам та друзям за все, що вони роблять для бізнесу та України », - прокоментував Андрій Гундер, Президент Американської торговельної палати в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА