12:44 29.11.2017

"Чиста вода" від PepsiCo в Україні: компанія встановила системи для очищення води в Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького

2 хв читати

28 листопада PepsiCo в Україні урочисто запустила в роботу автономні водоочисні системи у Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького у смт Ворзель. Системи закуплені та встановлені на кошти компанії. Таким чином, PepsiCo в Україні продовжує розширювати географію проекту "Чиста вода", в рамках якого вже понад 4 тис. вихованців дитячих закладів мають доступ до чистої води, що використовується для пиття і приготування їжі.

Захід з нагоди введення в експлуатацію системи очищення питної води в Київському міському будинку дитини імені М. М. Городецького відвідали представники PepsiCo Україна, а також партнери проекту – благодійний фонд "Благомай" і компанія Ecosoft.

"У нашому закладі перебувають на вихованні 94 дитини, що позбавлені батьківського піклування. Здоров’я підопічних – наша щоденна турбота. Вода, яку споживає людина, суттєво впливає на її здоров’я. Ми стежимо за якістю води, на основі якої готуємо їжу, включаючи суміші для малюків. Завдяки встановленню сучасної системи очищення води наші вихованці будуть споживати питну воду, що повною мірою відповідає найвищим стандартам з якості та безпечності", – сказала Тетяна Лимар, головний лікар Київського міського будинку дитини імені М. М. Городецького.

PepsiCo в Україні вже п’ятий рік поспіль реалізує соціальну програму щодо забезпечення системами очищення питної води дошкільних та шкільних закладів. До цього року проект реалізовували в Миколаївській області, а тепер він поширюється і на Київщину. Завдяки проекту PepsiCo Україна "Чиста вода" вже понад 4 тис. вихованців дитячих закладів забезпечені чистою питною водою для пиття і приготування їжі.

"Соціальний проект PepsiCo Україна "Чиста вода" є довгостроковою ініціативою. Цього року проект перетнув межі Миколаївської області, де вже тридцять дитячих закладів обладнані системами водоочищення. З уведенням в експлуатацію установки в дитячому будинку імені Городецького географію проекту розширено і розпочато його реалізацію на Київщині", – зазначив Сергій Макаренко, директор зі зв’язків з органами влади і громадськістю PepsiCo в Україні.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА