16:46 29.11.2017

Волинські аварійники можуть швидше реагувати на виклики

2 хв читати

Через відсутність коштів в інвестиційній програмі ПАТ "Волиньгаз" не може в повному обсязі профінансувати роботу аварійно-диспетчерської служби. Однією з найбільших проблем є застарілий автотранспорт, який призводить до неекономного використання коштів. Закупівля автомобілів у кількості семи штук та обладнання дозволило б зменшити витрати пального на 40%, та зменшити час доїзду на виклик – на 30%.

У 2013 – 2014 роках аварійно-диспетчерська служба "Волиньгазу" отримала нові автомобілі VW Transporter. Це дозволило зменшити витрати компанії на пальне та автозапчастини на 20%. Але на виклики все ще виїжджають 7 автомобілів УАЗ. Строк їх експлуатації більше 15 років.

"У разі заміни застарілого автотранспорту час доїзду бригади на виклики споживачів може скоротитися на 15 хвилин. Після закупівлі нових автомобілів VW Transporter час доїзду бригад до місця аварійної ситуації скоротився і становить у середньому 21 хвилину", - розповідає начальник аварійно-диспетчерської служби ПАТ "Волиньгаз" Валентин Киричук.

Щорічно, заплановані витрати на потреби АДС Волині становлять близько 12 млн. грн. Однак, діючий тариф на розподіл газу, затверджений регулятором - НКРЕКП, не дозволяє в повному обсязі забезпечити АДС оновленими інструментами, комп’ютерною та оргтехнікою, приладами пошуку витоків газу. Для забезпечення служби АДС на Волині необхідно додатково закупити 7 нових автомобілів, 5 нових персональних комп’ютерів, 6 принтерів, 10 комплектів інструментів і 30 приладів діагностики.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА