16:44 01.12.2017

DIM GROUP розігрує квартиру в ЖК "Метрополіс"

2 хв читати

DIM GROUP розіграє квартиру в ЖК "Метрополіс" в рамках "Зимової країни на ВДНГ", що триватиме з 16 грудня 2017 року по 14 січня 2018 року. Про це повідомляє прес-служба групи компаній.

Щоб взяти участь в акції, достатньо придбати квиток на будь-яку локацію "Зимової країни на ВДНГ" та зареєструватися на сайті ВДНГ. Реєстрація квитків проходитиме за унікальними кодами з обов'язковим зазначенням своїх ПІБ та контактів. З правилами розіграшу можна буде ознайомитися на сайтах ЖК "Метрополіс" і ВДНГ починаючи з 4 грудня.

"Щасливчика визначать 14 січня за допомогою сервісу random.org в присутності преси, представників девелопера, ВДНГ та всіх охочих. Переможцем може стати будь-яка людина, віком старше 18 років, яка бажає стати власником квартири в Києві", - підкреслив Павло Подраний, Директор відділу продажів DIM GROUP.

Павло також уточнив, що за підсумком акції переможець отримає 1-кімнатну квартиру в ЖК "Метрополіс" на Теремках.

"Це квартира площею 40,7 квадратних метрів з популярним сьогодні європейським плануванням з просторою кухнею-вітальнею", - пояснив директор відділу продажів.

DIM GROUP проводить розіграш квартири на ВДНГ не випадково. Національний експоцентр надав девелоперу ексклюзивну можливість провести у ці святкові дні акцію для своїх відвідувачів. ВДНГ традиційно є головним і найграндіознішим парком зимових розваг України для дозвілля сотень тисяч киян і гостей столиці.

DIM GROUP - девелоперсько-будівельний холдинг повного циклу, що успішно реалізував цілий ряд житлових комплексів в передмісті столиці, серед яких клубний будинок "Соборний" і ЖК "Фамільний" в Броварах. На черзі - житлові комплекси "Автограф", "А52", "Метрополіс" в Києві. У цьому році група компаній DIM стала членом Ради директорів Конфедерації будівельників України - найбільш авторитетного галузевого об'єднання в країні. У портфелі компанії на різних стадіях будівництва майже 1 000 000 кв.м житлової нерухомості. До групи холдингу входять підприємства з репутацією надійних партнерів, що добре зарекомендували себе на українському будівельному ринку. Серед них компанія "ОЛТА", що входить до трійки лідерів-виробників віконних і дверних конструкцій, архітектурне бюро повного циклу "АВН", будівельна компанія "Доміан", будівельна компанія "Арсан-буд", компанія "Фронтон Інжиніринг".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА