11:44 05.12.2017

Американська торговельна палата в Україні провела презентацію третього видання Білої книги Палати "Реформи нафтогазового сектору України"

2 хв читати

4 грудня Американська торговельна палата в Україні провела презентацію третього видання Білої книги Палати "Реформи нафтогазового сектору України", підготовленого експертами компаній-членів Комітету Палати з питань енергетики. Цей документ є третім виданням Американської торгівельної палати щодо необхідних реформ у нафтогазовій галузі. Головна мета даної публікації полягає в тому, щоб поінформувати державні установи та експертів про позицію незалежних приватних компаній та інвесторів, які працюють у нафтогазовій сфері.

У заході прийняли участь:

  • Марина Петров, Засупник Директора Європейського Банку Реконструкції та Розвитку в Україні,
  • Віктор Вакараш, Заступник Міністра екології та природних ресурсів України,
  • Олег Кирилюк, Тимчасово виконуючий обов'язки Голови Державної служби геології та надр України,
  • Ольга Бельков, Заступник голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки,
  • Алістер Макбейн, Керуючий директор, Представництво "Аравак Енерджі Юкрейн",
  • Ярослав Мудрий, Комерційний директор, "Енергетичні ресурси України",
  • Юрій Кучабський, Віце-президент з комерційних питань, "Концерн Галнафтогаз".

"Палата активно підтримує реформи, спрямовані на лібералізацію енергетичної галузі України та створення конкурентних та недискримінаційних ринків усіх секторів енергетики: подальшу дерегуляцію видобувної промисловості, забезпечення ефективного функціонування ринку природного газу та вільної транскордонної торгівлі, гарантування прозорих та справедливих ринкових умов у роздрібній торгівлі нафтою та нафтопродуктами, а також кроки у фінансовій політиці для збільшення інвестицій в енергетичну галузь України", - прокоментувала Тетяна Прокопчук, Віце-президент Американської торговельної палати в Україні.

У Палаті вже багато років функціонує Комітет з питань енергетики, місія якого представляти та захищати інтереси провідних міжнародних та вітчизняних компаній з метою стимулювання подальшого розвитку та модернізації енергетичного сектору України, залучення інвестицій, заради зміцнення енергетичної самостійності України.

***
Про Американську торговельну палату в Україні

Американська торговельна палата в Україні (Палата) – є найактивнішою та найвпливовішою громадською неприбутковою організацію в Україні, об’єднуючи більше 600 компаній-членів. Компанії-члени Палати – це стратегічні та інституційні інвестори з найбільшим обсягом прямих іноземних інвестицій у ринок України. Палата тісно співпрацює з органами державної влади з метою покращення бізнес-середовища й залучення вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку, сприяючи розвитку стабільних, прозорих та справедливих правил ведення бізнесу в Україні та інтеграції України до світового співтовариства.

Для отримання більш детальної інформації звертайтесь до:

Тетяни Кравчук, провідного фахівця із зв’язків з громадськістю та пресою Американської торговельної палати в Україні, +38 050 299 3201, [email protected]

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА