17:55 17.01.2018

Передові технології та інновації стануть головними темами для обговорення в Українському Домі у Давосі під час Всесвітнього економічного форуму

3 хв читати

Київ, 16 січня 2018. Ключовою темою першого в історії Українського Дому в Давосі, який відбудеться з 22-го по 26-те січня під час Всесвітнього економічного форуму, стануть інновації. Лідери бізнесу зберуться разом аби обговорити світові економічні тренди в сфері розвитку технологій та інновацій та роль України в четвертій науково-технічній революції.

За останні кілька років, Україна зробила великий крок назустріч світовим тенденціям: доходи від експорту технологічних послуг у 2017 році становили 3,6 млрд. доларів, що на 32% більше, ніж в 2015 році; щороку ІТ-галузь створює понад 20 000 високооплачуваних робочих місць; більше сотні компаній Fortune 500 обирають співпрацю саме з українськими постачальниками технологічних послуг. Ці та багато інших факторів зробили Україну гідним та надійним партнером для багатьох країн.

Мета Українського Дому - відкрити Україну як технологічного партнера для світу, в тому числі завдяки наданню вичерпної інформації про інвестиційні та бізнес можливості, яку усі гості отримають безпосередньо з першоджерел.

“Вперше різні представники української IT екосистеми - сервісні компанії, асоціації, інвестиційні фонди, інноваційний парк Unit.City, а також AgroHub, SocialBoost і BlockchainHub - об'єднали зусилля аби представити світовій бізнес-спільноті інтегровану історію про технологічний та інноваційний потенціал України, в якій кожен елемент доповнює і підсилює один одного,” - зазначила Марина Вишегородських, старший радник ради директорів, Ciklum.

"Сьогодні вітчизняна ІТ-індустрія вже має достатньо конкурентноспроможна та зріла, аби представляти Україну під час однієї з найгучніших міжнародних подій - Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі, - говорить директор Асоціації ІТ України Олександр Кубраков. - Адже цінність і потенціал українського ІТ-сектору полягають не лише у розвитку економіки України, але й у вирішенні глобальних технологічних викликів, які зараз постають перед усіма нами”.

В рамках Українського Дому Асоціація ІТ України та Ciklum проведуть дискусійну панель "Data Science: людська влада над даними”, на якій індустрію представлятимуть Олексій Скрипник (засновник компанії Eleks), Борис Працюк (голова відділу R&D в компанії Ciklum), Алекс Фрідлянд (виконавчий директор у Soros Fund Management).

Більше інформації за посиланням: http://www.ukrainehousedavos.uvca.eu/ua

 

Про Український Дім в Давосі:

Український Дім працюватиме з 22 по 26 січня 2018 року. Організатором проекту виступає Українська асоціація венчурного та приватного капіталу (UVCA) в партнерстві із Western NIS Enterprise Fund та Фондом Віктора Пінчука.

Український Дім діятиме паралельно з багатьма іншими подіями під час Щорічної зустрічі ВЕФ. Проект об’єднає лідерів бізнесу та громадянського суспільства під час панельних дискусій та інших публічних заходів. В Українському Домі будуть обговорюватися світові економічні тенденції в контексті розвитку новітніх технологій, де тема України буде тісно пов’язана з глобальним контекстом. Також там будуть проводитися двосторонні зустрічі між представниками стартапів та власниками венчурного капіталу з різних куточків світу.

Для контактів зі ЗМІ: Олександр Гузенко. Електронна пошта: [email protected]

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА