21:12 22.01.2018

Азербайджанське підприємство “Азвірт” планує будувати дороги та об`єкти інфраструктури в Україні

4 хв читати

Підприємство з європейським досвідом та високою якістю підрядних робіт зацікавлене в реалізації низки крупних проектів на українській території

Українські дороги не тільки є ганьбою нашої держави - вони є гальмом економічного розвитку, нашої інтеграції у цивілізований світ, вони дають шалені збитки казні транзитної держави. Уряд Володимира Гройсмана, схоже, всерйоз взявся за ремонт і будівництво доріг. Коштів катастрофічно не вистачає. Україна змушена левову частку своїх надходжень до бюджету спрямовувати на забезпечення і розбудову армії. Окрім того, ми маємо справу із закостенілою системою обслуговування доріг, вигідну казнокрадам на всіх рівнях: від столиці до райцентрів. Наші облавтодори десятиліттями розробляли схеми розкрадання коштів, виділених на дорожне будівництво. Її треба ламати. І робити це мають Уряд і Прем'єр-міністр, який зрозумів: якщо він побудує дороги, його популярність і репутація зростатимуть.

Напевно, він це знає. Тож нам слід очікувати реальних кроків стосовно будівництва і ремонту українських доріг.

Треба негайно шукати закордонні компанії, які мають досвід і потенціал, необхідні технології, технічні засоби для будівництва в Україні доріг європейського рівня. Звичайно, серед тих, хто пропонується на цей ринок, треба вибрати людей відповідальних, досвідчених, професійних, за якими вже стоять реальні справи. Важливе і питання фінансів та можливого кредитування під вигідні відсотки. І такі компанії є.

Азербайджанське підприємство “АзВірт” (ТОВ “AzVirt”) зацікавлене будувати дороги та об`єкти інфраструктури в Україні. Про це повідомляє прес-служба компанії.

“Наріжним камінням нашої діяльності є якість виконуваних робіт і дуже жорстка система контролю. Особливу увагу приділяємо підготовці кваліфікованих кадрів. Наші співробітники для підвищення свого професіоналізму проходять систематичні тренінги за кордоном”, - заявив закордонним журналістам генеральний директор ТОВ “AzVirt” Каміль Алієв.

Як нагадав пан Алієв, серед реалізованих компанією великих проектів в Азербайджані “хотілося б відзначити будівництво стратегічно важливих магістральних доріг в таких містах як Баку, Гянджі, Ленкорань, Закатала і Габала”.

“У 1999 році нами була побудована естакада до нового аеровокзалу Баку, проведено комплекс робіт в аеропорту. Ми маємо багатий досвід ґрунтовного ремонту вулиць і проспектів столиці. У 2002- 2003 рр. провели внутрішні дороги в Сангачальському терміналі. У рамках проекту “Великого Шовкового шляху” в 2006 р. закінчили реконструкцію дороги Шамкір - Газах. У Міжнародному аеропорту імені Гейдара Алієва побудовані злітно-посадочні смуги, перони та інші аеродромні майданчики”, - розповів керівник компанії.

До того ж, як відомо, окрім звання провідної компаній в будівельному секторі Азербайджану, “АзВірт” зарекомендував себе і за межами цієї кавказької країни. Зокрема, з 2012 р. дорожнє підприємство активно почало розширювати географію своєї діяльності на міжнародному рівні, будуючи дороги в ряді країн Центральної та Східної Європи. І на сьогодні “АзВірт” відкрив свої філії вже у п`яти країнах, успішно реалізуючи там проекти з оновлення доріг та інфраструктури.

Таким чином, як зазначають в “AzVirt”, успішний досвід підприємства в Азербайджані та в країнах ЄС буде вигідним для України та українських водіїв, адже компанія знає, як суттєво підвищити якість доріг та об`єктів інфраструктури до європейського рівня.

Звичайно, українській стороні треба бути виваженою і прискіпливою щодо всіх претендентів на тендери з будівництва доріг у нас. Але тут головне винайти надійних партнерів, і краще тих, котрі, як і ми, розбудовували свою дорожню інфраструктуру з нуля і досягли світового рівня завдяки новим підходам до технологій, якості матеріалів, контролю. Компанія, яку ми згадали, уже адаптована до наших реалій і має за своїми плечима хороший послужний список. Наприклад, в Сербії “AzVirt” збудував дороги з прекрасним полотном із дренажно-зливовими системами. Компанія “АзВірт”, яка збудувала трасу для Формули-1, по якій можна розганяти боліди до 350-ти кілометрів на годину - варта уваги.

Довідка:

Компанія “АзВірт” була заснована в 1995 р. Основна сфера діяльності: дорожньо-транспортна інфраструктура (автомобільні дороги, мости, тунелі, інші дорожні споруди); повітряно-транспортна інфраструктура (термінали, злітно-посадкові смуги, перони, руліжні доріжки); виробництво будівельних матеріалів (асфальтобетонна суміш, фракційний щебінь, активоване мінеральний порошок і т. д.).

У “АзВірт” працюють близько 1200 співробітників. Серед них фахівці з Німеччини, Туреччини та ін. країн. Серед керівного складу є доктори і кандидати технічних наук в області дорожнього будівництва.

Філії компанії: Румунія, Сербія, Казахстан, Латвія, Чорногорія, Туреччина, Грузія і Україна.

ТОВ володіє широким парком новітньої німецької техніки і обладнання для покриття асфальтового полотна, а також техніки для земляних робіт виробництва Японії.

На балансі ТОВ діють лабораторії, забезпечені сучасним обладнанням (виробництво ФРН, Австрії, Італії та інші.). Дана лабораторія використовується не тільки з метою перевірки якості асфальту, а й постійно проводяться наукові дослідження і лабораторні дослідження для розробки нових матеріалів, які попередньо тестуються при безпосередній прокладці доріг.

Має сертифікати İSO 14001: 2004; OHSAS 18001: 2007; İSO 9001: 2008

Середньорічний оборот компанії за останні 7 років склав $400 млн.

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА