16:22 23.01.2018

У Давосі офіційно відкрився Український Дім

3 хв читати

Давос, 23 січня 2018 року. Вчора ввечері перший в історії Український Дім у Давосі під час Всесвітнього економічного форуму офіційно відкрив для гостей свої двері під гаслом "Україна: Креативність. Інновації. Можливості". Протягом тижня Український Дім проведе понад 15 панелей та заходів, про які можна докладніше прочитати на сайті http://www.ukrainehousedavos.uvca.eu/en

Український Дім, оформлений у сучасному стилі та розташований у самісінькому серці Давоса, демонструє багату культуру та національну ідентичність України, і, водночас, представляє сектори ІТ та технологій української економіки, що втілюють у собі появу нового, креативного та інноваційного покоління бізнес-лідерів, а також нові можливості, що їх надає наша країна.

"Це історичний момент для України. Вперше за 47-річну історію ВЕФ, Україна представлена у Давосі у форматі майданчика, що працюватиме цілий тиждень" – заявила на церемонії відкриття Виконавчий директор Українського Дому в Давосі Алекса Чопівська. "Україна має колосальні можливості в сфері технологій та інновацій, і ми дуже раді представити наші таланти глобальній аудиторії ВЕФ".

Зліва на право: Ольна Афанасьєва, Марина Вишегородських, Ярослава Джонсон, Андрій Колодюк, Світлана Гриценко та Лєнна Кошарна

"Наша ціль – показати гостям Українського Дому нашу країну такою, якою вони її ще ніколи не бачили: сучасною, з процвітаючим технологічним і творчим кластером. Піднесення технологічного сектору приваблює нові інвестиції  у стартапи та ІТ-компанії, і, водночас, перетворює традиційні сектори української економіки, наприклад сільське господарство та енергетику" – зауважила президент та директор Western NIS Enterprise Fund Ярослава Джонсон. "Протягом наступних кількох днів вся увага світової бізнес-спільноти буде прикута до Давоса, і це чудова можливість просувати український ІТ-сектор, що бурхливо розвивається".

"Вже 14 років мій Фонд та компанія інвестують в просування України через різноманітні українські заходи під час щорічної зустрічі Всесвітнього Економічного Форуму у Давосі. Мені дуже приємно, що ми робимо солідний внесок у представлення нашої країни міжнародним лідерам найвищого рівня. Демонструючи все найкраще, що є в нашій країні, та беручи участь у діалозі з міжнародною спільнотою, Український Дім у Давосі – це важливий крок уперед" – вважає Віктор Пінчук,  засновник Фонду Віктора Пінчука та EastOne.

Про Український Дім в Давосі

Український Дім у Давосі – це мультиформатний простір, організований Українською асоціацією венчурного та приватного капіталу (UVCA) у співпраці з Western NIS Enterprise Fund (WNISEF) та Фондом Віктора Пінчука. Український Дім працюватиме в Давосі (Швейцарія) протягом 22-26 січня 2018 року під гаслом "Україна: Креативність, Інновації, Можливості".

Золотим спонсором Українського Дому є Ciklum. Срібним спонсором Українського Дому є Асоціація "ІТ України".

Всі дискусійні панелі будуть транслюватися наживо на Facebook-сторінці та YouTube-каналі Українського Дому в Давосі.

Для контактів з ЗМІ: Юрій Сак. Електронна адреса [email protected]

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА