16:02 09.02.2018

Відбулася церемонія підписання меморандуму про взаємодопомогу між громадськими організаціями

2 хв читати

09 лютого 2018 року в центральному офісі Союзу юристів України (м.Київ, вул.В.Житомирська, 15) відбулася церемонія підписання Меморандуму про взаємодопомогу між громадськими організаціями «Рада з екологічної безпеки»
та «Союз юристів України». Предметом Меморандуму. Який підписали голови цих авторітетних громадських організацій Сергій Орєхов і Святослав Піскун, є, зокрема, налагодження співпраці у таких сферах, як:

– участь в удосконаленні екологічного законодавства, як обов’язкового інструменту стратегічного планування соціально-економічної політики на національному, регіональному та місцевому рівнях;
– пропаганда та роз’яснення чинного законодавства, у тому числі в екологічній сфері;
– підвищення рівня знань наших громадян у природоохоронній та правових сферах, розширення можливості доступу населення до корисної для них інформації;
– розвиток вільного обміну інформацією щодо навколишнього природного середовища та розповсюдження такої інформації;
– обміну інформацією щодо фактів порушень вимог природоохоронного законодавства та вжиття відповідних заходів реагування тощо.

Керівники організацій домовились також про налагодження тіснішої співпраці на рівні місцевих осередків, з тим, щоби оперативніше розв’язувати екологічні проблеми, що накопичилися в багатьох регіонах країни, та ефективніше захищати екологічні права наших громадян.

Меморандум набуває чинності з моменту його підписання і діє протягом наступних 5 (п’яти) років. Термін дії Меморандуму автоматично подовжується на наступний п’ятирічний період, якщо жодна із Сторін не повідомить у письмовій формі іншу Сторону про свій намір припинити його дію.

На підписанні були пристуні Перші заступники Голови СЮУ - Катерина Коваль, Ніна Карпачова; заступник Голови СЮУ - Володимир Гузир, почесний Голова СЮУ - Валерій Євдокімов та представник Ради з екологічної безпеки Цибух Валерій Іванович та інші.

https://lawyersunion.org.ua/vidbulasya-tseremoniya-pidpysannya-memorandumu-pro-vzayemodopomogu-mizh-gromadskymy-organizatsiyamy--

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА