16:21 09.02.2018

International Hospitality Conference. Створюйте завтра вже сьогодні!

3 хв читати

17 лютого 2018 року в InterСontinental Kyiv Hotel відбудеться головна подія готельної індустрії міжнародного масштабу – International Hospitality Conference. Понад 300 гравців готельного ринку з України та 21 країни Європи зберуться для того, щоб визначити актуальні тренди індустрії і зрозуміти, як їх використовувати для розвитку свого готелю.

Цього року головною темою конференції стане майбутнє готельної індустрії, а саме її розвиток в найближче десятиліття. Експерти International Hospitality Conference поділяться з учасниками конференції своїм досвідом і знаннями, а також розкажуть про концепції, технології майбутнього та про те, які готелі будуть вибирати гості у наступні 7-10 років.

Під час International Hospitality Conference 2018 буде представлено актуальну статистику і аналітику ринку, дані про прибутковість та інші ключові показники готелів в Україні та Європі, прогнози і перспективи розвитку індустрії, інформація про нові сервіси та підходи до управління бізнесом, які сприятимуть залученню гостей у найближчому майбутньому.

Разом із запрошеними спікерами учасники заходу сформують портрет гостя 2025 року, а також говоритимуть про те, які інструменти використовувати для привернення його уваги. Експерти галузі та успішні власники готельних мереж з міжнародним досвідом управління бізнесом розкажуть про концепцію готелів майбутнього: їх менеджмент і кухню, архітектуру та дизайн, а також предмети інтер'єру та послуги сервісу, від яких позбавляються прогресивні готелі.

Серед запрошених експертів International Hospitality Conference 2018 представники компаній-лідерів індустрії у різних напрямках, а саме:

- Денніс Спитра, керівник відділу розвитку бізнесу, STR Global, Європа.

- Філіпп Хан, віце-президент з продажу і операційної діяльності, Trust you, Германія.

- Магді Аттала, регіональний директор BHMS Business & Hotel Management School, Швейцарія.

- Джеймс Діллей, голова відділу гостинності та дизайну інтер'єру, jestico+whiles, Англія.

- Люк Гесврет, старший віце-президент з продажу, маркетингу та програми лояльності у Східній Європі, AccorHotel, Франція.

- Марта Хенкок, директор з управління доходами у Східній Європі, AccorHotel, Польша.

- Ерве Бурдон, виконавчий шеф у Miramar La Cigale Hôtel Thalasso & Spa FERRANDI, Франція

- Олена Желєзняк, директор з розвитку ReviewPro, Іспанія.

 -Томас Бангерт, генеральний директор The Bangert Consultancy. Виступить від імені компаній travel audience (входить до складу Amadeus), як директор з глобальних продажів і маркетингу, а також Pearlshare, в якості радника правління.

Модератор конференції – Ірина Сідлецька, генеральний директор мережі готелів Premier Hotels and Resorts, Україна.

Особливістю International Hospitality Conference 2018 стане Business speed networking, головна мета якого – познайомити учасників конференції з колегами і потенційними партнерами за мінімальний час. Професійно організоване коротке знайомство допоможе учасникам заходу визначити, з ким вони могли б продовжити ділове спілкування під час конференції або призначити зустріч пізніше.

Організатор International Hospitality Conference – Клуб готельєрів і рестораторів Hoteliero, заснований в 2009 році. Місія клубу – сталий розвиток країни через гостинність. З цією метою компанія проводить Міжнародний барний фестиваль BAROMETER International Bar Show, Міжнародний саміт шеф-кухарів і рестораторів Creative Chefs Summit, Міжнародний форум ресторанного франчайзингу FranchiThink, Національну ресторанну премію СІЛЬ і Міжнародну премію гостинності International Hospitality Awards.

http://hospitalityawards.international/ru/conference?utm_source=anons&utm_medium=interfax

Iнтерфакс-Україна – медіапартнер заходу.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА