16:29 12.02.2018

Понад 95 тисяч споживачів ПАТ "Харківміськгаз" використовують онлайн-сервіс "особистий кабінет"

2 хв читати

Близько 100 тис споживачів ПАТ "Харківміськгаз" стали користувачами "Особистого кабінету" на сайті 104.ua за останні три роки. У минулому році особисті кабінети зареєстрували понад 25 тис. cпоживачів газу. Тепер кожна п'ята сім'я жителів Харкова дистанційно управляє своїм особовим рахунком.

Особистий кабінет створений для зручної взаємодії з газовою компанією і самостійного контролю клієнтом свого особового рахунку. У сервісі зручно вносити показання лічильника, стежити за нарахуваннями, наявністю боргу або переплати. Можна заплатити за газ онлайн, не виходячи з дому і без комісії банку.

"У Харкові споживачі газу оцінили переваги не тільки такого зручного онлайн-сервісу як Особистий кабінет, але й інших дистанційних каналів для зв'язку з компанією. Так, у 2017 році харків'яни для передачі показань лічильників газу 380 тис. разів скористалися "Особистим кабінетом", 223 тис. разів - відправили SMS-повідомлення на номер "7104" і 98 тис. разів - голосовим меню (IVR)", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Харківміськгаз" Світлана Андрєєва.

У 2017 році клієнти ПАТ "Харківміськгаз" почали використовувати нову функцію "Особистого кабінету" - зворотний телефонний зв'язок з оператором газової компанії. Можливості онлайн-сервісів допоможуть заощадити час, дистанційно вирішити газові проблеми споживачів і не вимагають звернення до контакт-центр компанії.

Для того, щоб зареєструватися в Особистому кабінеті досить знати номер свого особового рахунку і останню суму, яку клієнт заплатив за газопостачання. Процедура реєстрації займає лічені хвилини.

Довідка. ПАТ "Харківміськгаз" - підприємство, яке здійснює розподіл газу на території міста Харкова. Протяжність розподільчих, ввідних, внутрішних газопроводів та газопроводів-вводів складає більше 8 тисяч кілометрів, щорічний обсяг транспортування природного газу складає 1,4 мільярдів кубічних метрів. ПАТ "Харківміськгаз" забезпечує природним газом понад 500 тис. домоволодіньта понад 3,5 тис. промислове підприємство, організацій, установ. Найбільшими промисловими споживачами ПАТ "Харківміськгаз" є: ПАТ "Харківський плитковий завод", ДП "завод ім. В.О. Малишева", ДП Харківський машинобудівний завод "ФЕД". У компанії працює близько 1600 чоловік.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА