13:20 13.02.2018

У 2017 року "Чернівцігаз" приєднав до системи газопостачання 176 нових об'єктів

2 хв читати

В минулому році ПАТ "Чернівцігаз" підключило до системи газопостачання 176 об`єктів, що на 5,1% більше, ніж у 2016 році. Близько 67% замовлень виконано за схемою нестандартного приєднання, натомість послугу стандартного приєднання отримало 23% замовників. З 1 січня 2018 року національна комісія, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг, встановила нові ставки плати за стандартне приєднання.

Протягом 2017 року фахівці клієнтського сервісу газової компанії прийняли 176 заяв на приєднання до газових мереж, з яких - 57 на послугу зі стандартного приєднання і 119 - з нестандартного. За минулий рік природний газу було підведено до 173 приватних будинків та 3 підприємств компобуту. Найбільшу кількість газифікацій здійснено в містах Чернівці, Кіцмань, Сторожинець, Новоселиця та Хотин.

"Робота наших менеджерів спрямована на те, щоб замовник у найкоротші терміни отримав послугу з підключення. Тобто, звернувшись до Центру обслуговування, клієнту достатньо подати заяву, заповнити опитувальний лист та укласти договір. Подальший процес, з дотриманням встановлених законодавством термінів, повністю супроводжується нашим фахівцями" - поінформував начальник Управління клієнтського сервісу Дмитро Мотовілін.

Новий порядок приєднання до газових мереж, який почав діяти в Україні в 2013 році, значно спростив та скоротив строки підключення до газових мереж, при цьому мінімізувавши витрати споживачів. На сьогодні послуга доступна всім жителям Чернівецької області, адже в кожному відділенні ПАТ "Чернівцігаз" по цьому напрямку працюють менеджери по роботі з клієнтами.

З 1 січня 2018 року Постановою від 28.12.2017 р. № 1590 Нацкомісія затвердила нові граничні рівні плати за стандартне приєднання. в розрізі кожного регіону України. Зокрема, для Чернівецької області в залежності від типорозміру лічильника і місцевості, суми коливаються від 12 до 18 тис. гривень з ПДВ. Ознайомитися із ставками плати за стандартне приєднання можна на офіційному сайті держрегулятора за посиланням.

ДОВІДКА

Публічне акціонерне товариство "Чернівцігаз" єдина на території Чернівецької області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. ПАТ "Чернівцігаз" експлуатує 8 788 тис. км. газопроводів. У 2017 році підприємство протранспортувало близько 377,4 млн. м. куб. природного газу. Клієнтами компанії є понад тисяч сімей Чернівецької області та більше 3 тисяч підприємств, установ і організацій. ПАТ "Чернівцігаз" є одним з найбільших роботодавців Чернівецької області. Штат компанії становить близько 1100 осіб. Підприємство входить до трійки найбільших платників податків регіону

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА