11:58 14.02.2018

Ощадбанк став найкращим консультантом з фінансового планування успішного майбутнього в сегменті Private Banking за версією журналу Euromoney

2 хв читати

У 2017 році Ощадбанк вперше взяв участь у традиційному дослідженні авторитетного міжнародного фінансового журналу Euromoney – Private Banking and Wealth Management і здобув перемогу в номінації Succession Planning Advice and Trusts. Таким чином, преміум-банкінг Ощадбанку визнано найкращим консультантом з фінансового планування успішного майбутнього в сегменті Private Banking в Україні. У цій номінації Ощад випередив не лише всі українські банки, а й таких потужних гравців Private Banking, як найбільший швейцарський банк UBS та американський фінансовий холдинг JPMorgan.

"Преміум-банкінг у країні розвивається в жорсткій конкуренції, і Ощад бере в ній найактивнішу участь. Це абсолютно новий для нас напрям. На ринок преміум-банкінгу Ощадбанк вийшов навесні 2016 року і за майже два роки зробив значний ривок у розвитку Private&Premium Banking. Як результат – перемога в одній з номінацій авторитетного дослідження Euromoney. Це лише початок. Впевнено рухаємось, щоб стати банком першого вибору не лише для громадян України, а й для іноземців, які тут працюють, ведуть бізнес, – зазначає голова правління Ощадбанку Андрій Пишний. – В Україні має збільшуватись і процвітати середній клас, який у найближчому майбутньому поповнить клієнтський сегмент преміум-банкінгу, кошти якого в свою чергу стануть кредитним ресурсом для становлення і зростання наступних поколінь українських підприємців".

"Ця перемога - визнання Ощадбанку гравцями ринку преміальних послуг, з яким клієнти готові побудувати довгострокові фінансові відносини з метою збереження та збільшення власного капіталу. Наші пропозиції для преміум-клієнтів – одні з кращих на ринку", - підкреслив начальник управління по роботі з преміум-клієнтами Ощадбанку Данило Меркулов.

Преміум-банкінг від Ощадбанку – це перший преміум-центр у Києві на Воздвиженці, 40 преміум-зон у відділеннях в усіх областях України, власний сайт http://premium.oschadbank.ua, який оформлено у стилі картинної онлайн-галереї. Протягом 2017 року банк збільшив кількість преміум-клієнтів на 77%.

У дослідженні Euromoney 2017 року Private Banking and Wealth Management брали участь понад 2000 банків з усього світу.

Euromoney – міжнародний аналітичний журнал про банківський і фінансовий ринки. Аудиторія видання – топ-менеджмент великих компаній, інвесторів, представників фінансового сектора в усьому світі. Саме рейтинги Euromoney вважаються найбільш авторитетними.

Прес-служба Ощадбанку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА