16:57 14.02.2018

"Пектолван Ц" виробництва ПАТ "Фармак" є дієвим та ефективним лікарським засобом, який дозволений для медичного застосування в Україні

2 хв читати

Препарат "Пектолван Ц" виробництва ПАТ "Фармак" є зареєстрованим лікарським засобом згідно з діючим реєстром лікарських засобів і дозволений для медичного застосування в Україні.

Однак у грудні 2017 року ПАТ "Фармак" відкликав з ринку шість серій препарату "Пектолван Ц" через незначні відхилення у показнику "Опис". Питання якості для ПАТ "Фармак" є безкомпромісним, тому Компанія своєчасно повідомила про це Державну службу України з лікарських засобів і всіх дистриб’юторів, відповідно до вимог GMP.

Сьогодні на ринку України, в аптеках та у дистриб’юторів, лікарський засіб "Пектолван Ц", як і вся продукція ПАТ "Фармак", відповідає стандартам якості та є дозволеним для медичного застосування в Україні.

"Пектолван Ц" – лікарський засіб з багаторічною історією застосування та численними дослідженнями, проведеними на підтвердження ефективності та безпеки сиропу "Пектолван Ц" для лікування захворювань верхніх дихальних шляхів.

ПАТ "Фармак" закликає ЗМІ використовувати тільки перевірену інформацію з офіційних джерел.

ПАТ "Фармак" — український виробник лікарських засобів європейського рівня. Завдяки високій якості препаратів та інноваційному підходу у виробництві, ПАТ "Фармак" із 2010 року є лідером фармацевтичного ринку України*.

Продукція ПАТ "Фармак" експортується до 20 країн світу. У портфелі компанії 220 продуктових досьє. Щорічно Компанія виводить на ринок до 20 нових препаратів.

На підприємстві функціонують 19 виробничих ліній, що відповідають вимогам GMP. Впроваджена та постійно вдосконалюється фармацевтична система якості згідно з чинними регуляторними вимогами та відповідно до світових стандартів: ISO, GMP. Щороку компанія проходить приблизно 15 міжнародних інспекцій.

За версією порталу "Економічна правда" у 2017 році ПАТ "Фармак" увійшло до топ-5 найінноваційніших компаній України. Журнали "Бізнес", "Фокус" назвали ПАТ "Фармак" одним із найкращих роботодавців серед українських компаній. ПАТ "Фармак" — єдиний фармвиробник, який увійшов до ТОП-100 платників податків за 2017 рік**.

У компанії працюють більш ніж 2600 осіб. Понад 80% управлінських вакансій закриваються власними кандидатами.

У компанії працюють 5 новітніх лабораторій. Власний лабораторно-технологічний комплекс R&D — науково-дослідний полігон для випробування нових і вдосконалення наявних технологій готових лікарських засобів. Лабораторії оснащені високотехнологічним обладнанням таких світових виробників, як Glatt, SBM, Urlinski, Belimed, De Ditrich, Gea, Sartorius, Malvern Instruments та ін.

З 2015 року в ПАТ "Фармак" працює власний комплекс із виготовлення субстанцій (департамент із виробництва АФІ) у м. Шостка. Його планова потужність становить 100 тонн субстанцій на рік.

* за обсягами продажу лікарських засобів у грошовому вираженні, за даними Proxima Research у 2017 р

** дані Офісу великих платників податків Державної фіскальної служби України

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА