11:19 16.02.2018

У 2017 році "Дніпрогаз" уклав 185 договорів на приєднання до газових мереж

2 хв читати

У минулому році фахівці ПАТ "Дніпрогаз" уклали 185 договорів на приєднання до системи газопостачання за спрощеною процедурою. Послугою стандартного приєднання скористалися 55% замовників. Послугу нестандартного приєднання отримали 83 замовника.

У 2017 році фахівці Центру обслуговування клієнтів "Дніпрогазу" уклали 185 договорів на приєднання до системи газопостачання. Всього з 2013 року по теперішній час менеджери клієнтського сервісу уклали близько 1400 договорів на приєднання до газових мереж. Природним газом почали користуватися близько 3,5 тис. побутових споживачів.

З 1 січня 2013 року в Україні введено новий порядок взаємовідносин між газорозподільними підприємствами та замовниками при приєднанні об'єктів до газових мереж. Даною послугою можуть скористатися жителі Дніпра і Дніпровського району, звернувшись до уповноважених фахівців Центру обслуговування клієнтів.

"Основний принцип підключення за спрощеною процедурою – допомогти клієнту в найкоротші терміни з мінімальними витратами газифікувати свій об'єкт. Для цього слід подати відповідну заяву до Центру обслуговування клієнтів, заповнити опитувальний лист і укласти договір", - коментує начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Дніпрогаз" Марина Коваленко.

З 1 січня 2018 року Постановою НКРЕКП від 28.12.2017 р. № 1590 затверджено нові ставки плати за стандартне приєднання до газових мереж у Дніпропетровській області. Залежно від типорозміру лічильника і місцевості суми варіюються від 11,1 тис. грн. до 16,6 тис. грн. без ПДВ.

З 27 листопада 2015 року порядок і умови приєднання до газових мереж регламентуються Кодексом ГРМ, що обумовило деякі зміни. Наприклад, за відсутності зауважень в документації на стандартне приєднання газова компанія зобов'язана протягом 10 робочих днів із дня подачі замовником заяви видати йому дозвіл на приєднання, проекти договорів та відповідні рахунки. Законодавчо встановлено, що ПАТ "Дніпрогаз" має здійснити весь комплекс робіт по приєднанню до газових мереж за схемою "Стандартне приєднання" протягом 90 днів.

Детальніше про порядок приєднання до системи газопостачання Ви можете дізнатися на корпоративному сайті ПАТ "Дніпрогаз" у розділі "Як приєднатися до газових мереж".

Довідка:

Основною сферою діяльності ПАТ "Дніпрогаз" є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. ПАТ "Дніпрогаз" є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА