17:38 21.02.2018

У 2017 році "Запоріжгаз" приєднав до системи газопостачання близько 200 об'єктів

2 хв читати
У 2017 році "Запоріжгаз" приєднав до системи газопостачання близько 200 об'єктів

У 2017 році "Запоріжгаз» видав 171 договір на газопостачання. У 85% випадків була реалізована схема нестандартного приєднання. Всього ж у минулому році газопостачання підведено до 158 приватних будинків, 2 багатоповерхівок і 11 підприємствам компобуту.

 

У минулому році фахівці "Запоріжгазу" підписали 274 заяви на приєднання до газорозподільної мережі з подальшою видачею технічних умов. Найбільша кількість об'єктів підключено в Запоріжжі і Бердянську.

 

«Головною перевагою стандартного або нестандартного приєднання є те, що споживачу досить подати заяву в центр обслуговування клієнтів, заповнити опитувальний лист укласти договір і оплатити вартість послуги. Клієнту не потрібно на різних етапах газифікації збирати підписи і отримувати дозволи ", - розповідає начальник управління клієнтського сервісу Олег Данилов.

 

Нова модель приєднання до газових мереж діє в Україні з 1 січня 2013 року і регламентована Кодексом ГРМ. Вона значно спростила та скоротила терміни підключення до мережі, при цьому мінімізував тимчасові і матеріальні витрати споживачів. Сьогодні ця послуга доступна всім жителям Запорізького регіону, необхідно лише звернутися в центри обслуговування клієнтів.

 

Головними перевагами стандартного приєднання є те, що при відсутності зауважень в документації, газорозподільна компанія протягом 10 робочих днів з дня реєстрації заяви видає замовнику дозвіл, проекти договорів, техумови і відповідні рахунки. Для виконання комплексу робіт зі стандартного приєднання об'єкта або земельної ділянки законодавство визначило тримісячний термін.

 

Вартість стандартного приєднання регулюється госрегулятором НКРЕКУ. З 1 січня 2018 р Постановою від 28.12.2017 р № 1 590 Нацкомісія затвердила граничні рівні плати за стандартне приєднання у кожному регіоні України окремо. Зокрема, для Запорізької області, в залежності від типорозміру лічильника і місцевості, вартість становить від 10770 грн. до 16270 (без ПДВ).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА