18:59 23.02.2018

Безпрецедентний рівень участі уряду та міжнародних інвесторів на Українському енергетичному форумі 2018 року

4 хв читати

9-ий Всеукраїнський енергетичний форум, організований Інститутом Адама Сміта, відбудеться 27 лютого - 1 березня 2018 року в готелі "Інтерконтиненталь", Київ. Цьогорічний Форум вражає інтенсивною триденною програмою з дуже високим рівнем участі уряду України та Європейського Союзу.

Ми з гордістю повідомляємо, що склад доповідачів форуму очолюють:

Володимир Кістіон, Віце-прем'єр-міністр України – топ представник уряду, відповідальний за енергетику в Україні.

Вперше Директор з внутрішнього ринку Генерального директорату з енергетики Європейської комісії Клаус-Дітер БОРХАРДТ, залучений до розвитку енергетичних відносин між Україною та ЄС, представить свої погляди на досягнення реформи енергетичного сектору в Україні і перспективи більш масштабного співробітництва та інвестицій з боку Європейського Союзу.

Державні посадові особи, такі як:

- Ігор Насалик, Міністр енергетики та вугільної промисловості України

- Олександр Домбровський, голова Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу

- Остап Семерак, Міністр екології та природних ресурсів України

- Янез Копач, Голова, секретаріат Європейського Енергетичного Співтовариства
- Хью Мінгареллі, Посол, Голова Представництва, Європейський Союз в Україні

Та інші посадові особи нададуть звіт про останні події реформи енергетичного сектору, нові інвестиційні можливості, ініціативи уряду України та ЄС щодо підтримки прозорості, ефективності та інновацій.

Керівники найвищого рівня від провідних українських та міжнародних енергетичних компаній, таких як НАК "Нафтогаз України", ПАТ "Укргазвидобування", "ДТЕК", "Укрнафта", " Eustream", "PGNiG ", "Укртрансгаз", "Arawak Energy", Wärtsilä North America, Inc. та багато інших представлять свою точку зору на бізнес-клімат, перспективи нових проектів, технологічні потреби та інвестиційні можливості.

День 1 програми Форуму буде присвячений стратегічному розвитку українського енергетичного ринку, Євроінтеграції, Газовому ринку та іншим стратегічним питанням.

День 2 розгляне шляхи досягнення більшої енергетичної незалежності шляхом розвитку вітчизняної нафтогазової продукції, збільшення української нафтової та газової ресурсної бази, підтримки розвитку ринку обслуговування родовищ нафти для залучення нових інноваційних технологій, а також перезавантаження потужностей збуту.

На особливу увагу заслуговує Спеціальний фокус день, присвячений питанням електроенергії в Україні (1 березня 2018 року):

В рамках Фокус-дня видатні спікери, серед яких представники уряду, відповідальні за реформу сектору електроенергетики України, найвпливовіші гравці галузі, інвестори та провідні міжнародні фінансові установи обговорять найважливіші питання розвитку цього швидкозростаючого сектора.

Фокус-день  відкриє віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон та Клаус-Дітер БОРХАРДТ, Директор з внутрішнього ринку Генерального директорату з енергетики Європейської комісії в рамках спеціального блоку про енергетичне співробітництво між Україною та ЄС.

Інші доповідачі Спеціального Фокус-дня включають:

- Ольга Буславець, Генеральний директор Директорату енергетичних ринків, Міненерго

- Марія Ніжник, Перший заступник Голови, державний уповноважений, Антимонопольний комітет України

- Юссі Хейккінен, Директор з розвитку ринку, Wärtsilä North America

- Небойша Арсенієвич, Провідний спеціаліст з питань енергетики, МФК

- Сергій Масліченко, Асоційований директор департаменту енергоефективності,ЄБРР

- Олег Містюк, Генеральний директор, Київське інвестиційне агентство

- Ініго Аренсібіа, відділ енергетичних проектів, Європейський інвестиційний банк

Та багато інших…

Для ознайомлення з детальною програмою Форуму та повний списком доповідачів, ласкаво просимо на наш сайт www.ukrainianenergy.com.

У цьому році ми маємо безпрецедентний рівень участі міжнародних трейдерів, інвесторів та технологічних компаній, які відвідають захід. Це представники таких лідерів ринку енергетики як:

Vitol, SOCAR Energy, Ryder Scott Canada, Sumitomo Corporation EU, Axpo Trading AG, JKX Oil & Gas plc, NV Nederlandse Gasunie, Uniper Global Commodities SE, NBT AS, VNG – Verbundnetz Gas Atiengesellschaft, Mitsubishi Hitachi Power Systems Europe, GunvorInternationalm, NAFTA a. s., Gas Trade Impex, Energy Financing Team (Switzerland), Barger Prekops.r.o., Trailstone GmbH, Gas Vostok Trade, Kaolin EAD, AOT Energy Poland Sp., "Vilna Energia If", Linde Group,Tradition Financial Services Ltd., Arcelor Mittal Kryvyi Rih, Inkorgas, TrafiguraPte Ltd, MET Gas and Energy Marketing AG, OMV Gas Marketing & Trading GmbH, Right Power Energy Ukraine Ltd., Traxys, Lazard Freres, Eastern Edge, Powernext SAS, Gas Trade Impex, FINA ENERJI HOLDING AS, Nippon Steel & Sumitomo Metal Corporation, EDS Engineering, Fortum Power and Heat OY, Hungarian Gas Trade Ltd та багато інших.

Приєднаються на конференції 2018 року до аудиторії більше 350 осіб, які приймають рішення на вищому рівні!

Для отримання додаткової інформації про захід та процедуру реєстрації, будь ласка, зв'яжіться з директором форуму, Іриною Норріс за адресою [email protected].

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА