17:57 13.03.2018

У Києві пройде найбільший Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo

1 хв читати

З 28 по 30 березня в МВЦ столиці пройде головна подія сезону для світу beauty індустрії України – 18-й Конгрес Estet Beauty Expo.

Понад 400 компаній з 15 держав продемонструють відвідувачам виставки кращі світові новинки індустрії краси. Власники Wellness & SPA-центрів зможуть обрати краще клінінгове обладнання завдяки експозиції Clean Expo.

Ділова програма заходу традиційно  буде наповнена різноманітними чемпіонатами, форумами, конференціями та майстер-класами для фахівців індустрії. Щорічно подію відвідують понад 35 тисяч майстрів масажу, перукарського мистецтва, нігтьової, косметологічної та косметичної індустрії, а також провідні гравці профільної дистрибуції та рітейлу, для того щоб побачити, оцінити та обрати кращі новинки сезону весна-літо.

Сьогодні Estet Beauty Expo – є законодавцем трендів весняного сезону індустрії краси та завжди об'єднує все краще для кращих. Грандіозні масштаби, нова програма, ділові зв'язки та клієнти чекають вас!

Ласкаво просимо!

Міжнародний виставковий центр (Україна, Київ, Броварський пр-т 15)

Для безкоштовного відвідування Конгресу необхідно зареєструвати промокод INTERFAX на сайті http://beautyexpo.com.ua/ru-RU/

Генеральний контентний партнер –  компанія "Естет Медіа"

Акредитація представників ЗМІ:

Олександр Казмірішін

e-mail: [email protected]

+ 38 (093) 973 86 16

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА