11:10 14.03.2018

Інспектори ПАТ "Хмельницькгаз" щомісяця фіксують понад 130 тис. контрольних показань лічильників

2 хв читати

 Щомісячно 140 контролерів знімають показання лічильників газу більш ніж у 35% домоволодінь області, в яких здійснюється облік газу. З початку року на Хмельниччині зафіксовано більш як 306 тис. даних.

Згідно Кодексу газорозподільних мереж, зняття контрольних показань лічильників газу має відбуватись двічі на рік. Для систематичного та достовірного обліку спожитого газу цю процедуру здійснюють контролери-інспектори "Хмельницькгазу".

"Зняття контрольних показань необхідне, насамперед, для самих споживачів, щоб отримувати платіжки з коректними нарахуваннями за газ та уникнути заборгованості,  - зазначає комерційний директор ПАТ "Хмельницькгаз" Віталій Рейда. – Зокрема, і для субсидіантів та пільговиків, яких в області понад 60%. Саме тепер, по закінченню опалювального періоду, необхідно зняти контрольні показання, щоб і надалі, у літній період, отримувати державну допомогу на приготування їжі та підігрів води".

При знятті контрольних показань лічильників працівник газорозподільної компанії має зазначити ціль свого візиту та пред’явити службове посвідчення, яке обов’язково містить фото та завірене печаткою підприємства. В свою чергу, споживач має забезпечити доступ працівникам газового господарства до лічильника газу.

Для підтвердження показань приладів обліку газу контролери фіксують показання і на мобільні телефони. Такі дії обов’язково проводяться фахівцями в присутності споживача, щоб клієнти не сумнівалися в достовірності даних.

Мають право знімати контрольні показання і інші представники компанії: слюсарі або майстри під час проведення планово-технічного обслуговування, ремонту газового обладнання, при знятті лічильника на повірку та ін.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА