14:06 20.03.2018

Вибухівка — це народ України, — Кива про можливість теракту в стінах ВР

1 хв читати
Вибухівка — це народ України, — Кива про можливість теракту в стінах ВР

Безпеку народних депутатів, у першу чергу, може гарантувати їх самовіддана праця на благо країни. Таку думку, відповідаючи в ефірі Обоз-ТБ на питання про посилення заходів безпеки у Верховній Раді, висловив голова Соціалістичної партії України Ілля Кива.

"Депутати повинні сумлінно виконувати свої обов'язки, а не знущатися над країною. Це й буде головною запорукою їхньої безпеки", — сказав Кива.

Політик також зазначив, що нинішня Верховна Рада явно випробовує терпіння народу.

"Ось ви говорите "теракт", "вибухівка". Вибухівка — це народ України. І якщо терпець народу урветься, жодна поліція, жодна Нацгвардія не зможуть зупинити народний гнів. Найстрашніше, що сьогоднішні народні депутати своєю бездіяльністю, своєю корупцією, зрадою, здачею інтересів країни — лише підігрівають у суспільстві ненависть до парламенту. І в першу чергу, вони ставлять під загрозу не своє життя, а життя ось цих нацгвардійців, що їх охороняють", — заявив лідер СПУ.

Кива також відкинув можливість організації теракту у Верховній Раді, інспірованого Росією.

"У залі Ради стільки зрадників, що росіяни у жодному разі не захочуть їх знищувати. Взагалі, я вважаю, що в парламенті вже достатньо заходів безпеки. Але там явно недостатньо порядності, чесності та патріотизму", — резюмував він.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА