14:24 20.03.2018

Національний податковий форум "Трансфертне ціноутворення. Прибуток. ПДВ"

3 хв читати

23 березня 2018 р. у Львові в конференц-залі готелю GEORGE відбудеться Національний податковий форум "Трансфертне ціноутворення. Прибуток. ПДВ". Організатором заходу виступає офіційне видання Державної фіскальної служби України - "Вісник". Офіційний партнер Форуму- Thomson Reuters, стратегічний партнер - KPMG в Україні, консалтинговий партнер - PWC Ukraine.

З 1 січня 2018 р. вступили в дію зміни до Податкового кодексу з ТЦУ, обчислення податку на прибуток та адміністрування ПДВ, що суттєво змінили умови бізнес-діяльності. Саме тому для бізнесу дуже важливими є питання коректного відображення цих новацій при проведенні операцій та підготовки звітності.

В фокусі форуму - найактуальніші аспекти з питань ТЦУ, податку на прибуток та ПДВ:

Зміни щодо ТЦУ, податку на прибуток та адміністрування ПДВ у Податковому кодексі України.

Підготовка звітності та документації з ТЦУ - покрокові рекомендації.

Перевірки контрольованих операцій: підстави, порядок, штрафи, практика.

Зміни у формі та реєстрації податкової накладної

Аналіз змін у нормативній базі з податку на прибуток

Переплати з податку на прибуток – варіанти зменшення.

Мінімізація ризиків з податку на прибуток - рекомендації бізнесу.

Правові інструменти врегулювання податкових спорів.

Ключові спікери форуму:

Микола Мішин, начальник відділу перевірок трансфертного ціноутворення

Департаменту аудиту ДФС України.

Сергій Тимошенко, заступник директора Департаменту - начальник Управління вдосконалення непрямого оподаткування Департаменту методологічної та нормотворчої роботи ДФС України.

Олексій Задорожний, начальник Управління методології податку на прибуток підприємств Департаменту методологічної роботи з питань оподаткування ДФС України.

Ірина Сиволап, начальник відділу взаємодії з питань трансфертного ціноутворення Департаменту податків і зборів з юридичних осіб ДФС України

Ольга Трифонова, керівник групи з трансфертного ціноутворення, PwC Ukraine

Дмитро Донець, партнер АО PwC Legal, керівник практики вирішення податкових спорів

Максим Войцеховський, старший менеджер, керівник напряму з надання податкових та юридичних консультаційних послуг KPMG у Західній Україні

Володимир Чижиков, старший менеджер, група трансфертного ціноутворення KPMG в Україні

Тарас Коваль, старший менеджер, керівник групи з надання послуг у галузі міжнародного корпоративного оподаткування KPMG в Україні

Іван Колпашніков, менеджер з розвику бізнесу в сфері податкових та бухгалтерських рішень, Thomson Reuters

Аліна Бакуліна, керівник групи з трансфертного ціноутворення, EBS

Учасники форуму отримають:

роз’яснення щодо запроваджених змін у Податковому кодексі України

консалтингову підтримку в підготовці звітів та документації з контрольованих операцій, ефективній роботі з ЄРПН, формуванні декларації з податку на прибуток, мінімізації податкових ризиків

інформацію щодо інструментарію захисту інтересів у податкових спорах

пакет методичних матеріалів та особисті консультації від експертів

Учасники заходу матимуть можливість дізнатися офіційну позицію податкового відомства щодо нововведень у трансфертному ціноутворенні , податку на прибуток та ПДВ, почути незалежну точку зору на питання з даних податків від експертів з провідних консалтингових та юридичних компаній, приєднатися до відкритої дискусії між учасниками та спікерами форуму.

Особливо важливо, що програмою заходу передбачені консультації учасників з урахуванням специфіки їхньої бізнес-діяльності.

Серед запрошених до участі у Форумі - СЕО, фінансові директори, керівники фінансових служб, головні бухгалтери і бухгалтери провідних українських та міжнародних компаній.

Партнерами форуму виступають: Thomson Reuters - офіційний партнер, KPMG в Україні - стратегічний партнер, PWC Ukraine - консалтинговий партнер, агентство “Сучасні маркетингові комунікації”- партнер, Маркет.Інфо - Інформаційно-аналітичний партнер. Інформаційні партнери - Інтерфакс-Україна - генеральний новинний партнер; Україна Бізнес Ревю; ІА Українські новини, Рейтинг. Вісник; Рейтинг. Вісник; Обозреватель, Tax link, Your Control, Високий замок.

Запрошуємо до участі: головних бухгалтерів і бухгалтерів компаній з різних секторів економіки, фінансових директорів, керівників фінансових служб підприємств експортерів та імпортерів, міжнародних компаній, юристів та всіх зацікавлених осіб

Для реєстрації на участь у форумі необхідно заповнити заявку на сайті: event.visnyk.ua/lviv/ або звернутися до оргкомітету:

тел.: (032) 270-07-29, (067) 353-72-67, [email protected]

Контактна особа - Віталій Синчук

тел:(044)501-06-42, (066)042-21-74, [email protected]

Контактна особа - Оксана Воробйова

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА