09:24 22.03.2018

Кількість користувачів "Особистого кабінету" на Дніпропетровщині зросла майже на 40%

2 хв читати

На сьогоднішній день сервісом "Особистий кабінет" на сайті 104.ua. користуються більш ніж 160 тис. споживачів природного газу. В порівнянні з аналогічним періодом у минулому році кількість користувачів зросла на 39%.

З початку 2018 року до користування сервісом приєднались майже 12 тис. споживачів Дніпропетровської області. Близько 30% клієнтів компанії користуються "Особистим кабінетом".

"З кожним днем кількість споживачів, які користуються "особистим кабінетом" невпинно зростає, це говорить про визнану зручність та інтерактивність сервісу. Ми робимо усе можливе для того, аби спростити комунікацію між газовою компанією та клієнтами", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Дніпропетровськгаз" Аліна Левкович.

Найбільш активними користувачами онлайн-сервісу є мешканці міста Кам’янське. Ним користуються близько 32 тис. клієнтів "Дніпропетровськгазу" в цьому місті. Друге місце за кількістю користувачів посідають жителі Нікополю – понад 20 тисяч. На третьому місці – Павлоград. В "Особистому кабінеті" зареєстровані 18 тис. клієнтів "Дніпропетровськгазу" в цьому місті.

За допомогою "Особистого кабінету" споживачі можуть дізнатися свій баланс, роздрукувати рахунок за газ, внести оплату, а також задати фахівцям компанії питання в режимі онлайн. Клієнтам "Дніпропетровськгазу" доступна функція зворотного дзвінку від оператора контакт-центру. Його можна замовити, натиснувши кнопку "Зателефонуйте мені" у нижній частині інтерфейсу "Особистого кабінету".Також споживачі можуть швидко перевірити поточний баланс за особовим рахунком через СМС за допомого короткого номера 7104.

Нагадаємо, щоб створити "Особистий кабінет", потрібно пройти просту процедуру реєстрації. Для цього знадобиться: номер особового рахунку, сума останньої оплати, контактний телефон та е-mail.

Довідка: Основною сферою діяльності ПАТ "Дніпропетровськгаз" є розподіл природного газу споживачам Дніпропетровської області. На сьогодні рівень газифікації регіону становить 89%. Природний газ отримують майже 600 тисяч сімей та 2,3 тис. підприємств, установ і організацій. Компанія посідає друге місце з розподілу природного газу серед підприємств нафтогазової галузі України. Обсяги розподілу складають близько 1,7 мільярдів кубометрів газу на рік. ПАТ "Дніпропетровськгаз" - одне з найбільших платників податків у Дніпропетровській області. Щорічно до бюджетів усіх рівнів компанія перераховує більше 200 мільйонів гривень податків і зборів.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА