14:44 22.03.2018

У 2017 році "Криворіжгаз" приєднав до газових мереж 32 нових об'єктів

2 хв читати

У 2017 році ПАТ "Криворіжгаз" здійснило 32 приєднання до системи газопостачання нових об'єктів. Газ був підведений в один багатоквартирний будинок і 31 домоволодіння.

У минулому році Центр обслуговування клієнтів "Криворіжгазу" прийняв 38 заяв на приєднання до газорозподільної мережі з подальшою видачею технічних умов. З них сім на послугу стандартного приєднання та 31 - нестандартного. Було укладено 38 договорів на приєднання до мереж.

Процедура приєднання доступна всім мешканцям Кривого Рогу та Криворізького району. У всіх Центрах обслуговування клієнтів ПАТ "Криворіжгаз" є менеджери по роботі з клієнтами, які приймають заяви і займаються оформленням документів на отримання даної послуги. Про те, як приєднатися до системи газопостачання, можна дізнатися на офіційному сайті ПАТ "Криворіжгаз".

"Споживачеві достатньо подати в Центр обслуговування клієнтів заявку на виконання робіт, заповнити опитувальний лист, укласти договір і оплатити вартість послуги. Далі менеджер відстежує хід виконання робіт, інформує замовника безпосередньо до здачі технічної документації в архів", - говорить начальник управління клієнтського сервісу ПАТ " Криворіжгаз " Анастасія Озерян.

Нова процедура приєднання до газових мереж почала діяти в Україні з 1 січня 2013 року. Основною перевагою є скорочення термінів і спрощення порядку підключення до газових мереж.

За умови відсутності зауважень в документації, газорозподільна компанія протягом 10 робочих днів з дня реєстрації заяви повинна видати замовнику проекти договорів, техумов та відповідні рахунки. Для виконання комплексу робіт по стандартному приєднанню об'єкта або земельної ділянки законодавством відведено тримісячний термін.

Вартість робіт стандартного приєднання встановлюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг. Зокрема, в Дніпропетровській області, в залежності від типорозміру лічильника і місцевості, вартість становить від 10800 грн до 16560 грн (без ПДВ).

Довідка. Основною сферою діяльності ПАТ «Криворіжгаз» є розподіл природного газу. На сьогодні рівень газифікації міста складає 98%. Природний газ отримують майже 300 тисяч сімей та 900 підприємств, установ і організацій. Найбільшими споживачами є підприємства гірничо-металургійного комплексу: АрселорМіттал Кривий Ріг, підприємства групи МЕТІНВЕСТ, ЄВРАЗ СУХА БАЛКА. Обсяги розподілу складають біля 1,06 мільярдів кубометрів природного газу на рік. ПАТ «Криворіжгаз» входить до реєстру великих платників податку в Дніпропетровської області та щорічно сплачує до бюджетів різних рівнів більше 65 мільйонів гривень.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА