10:59 06.02.2015

Коломойського висунули на посаду президента ФФУ

1 хв читати
Коломойського висунули на посаду президента ФФУ

Президента ФК "Дніпро" (Дніпропетровськ), голову Дніпропетровської облдержадміністрації Ігоря Коломойського висунули кандидатом на посаду президента Федерації футболу України.

Як повідомила в четвер прес-служба ФФУ, його кандидатуру підтримала Федерація футболу Волині. 19 січня ця регіональна федерація підтримала кандидатуру радника глави СБУ, колишнього директора турніру "Євро-2012" в Україні Маркіяна Лубківського, але після заяви останнього про зняття своєї кандидатури підтримала на своєму засіданні 4 лютого І.Коломойського.

Загалом робоча група з підготовки позачергового конгресу ФФУ, який відбудеться 6 березня, обробила протоколи засідань керівних органів 47 із 49 колективних членів ФФУ.

42 колективні члени підтримали кандидатуру віце-президента Федерації футболу України, в. о. голови ФФУ Андрія Павелка на посаду президента федерації, Федерація футболу Львівської області запропонувала кандидатуру свого керівника Ярослава Грисьо, Асоціація "Футбол-Захід" - М.Лубківського, який 28 січня заявив про відмову брати участь у виборах.

Вибори президента ФФУ відбудуться на позачерговому звітно-виборному конгресі федерації 6 березня. Згідно з процедурою, колективні члени висувають кандидатів на виборні посади ФФУ до 6 лютого.

Як повідомлялося, президент ФФУ Анатолій Коньков із 26 січня йде у відпустку "з подальшим звільненням з обійманої посади", виконком ФФУ призначив віце-президента, голову федерації футболу Дніпропетровської області Андрія Павелка в. о. президента федерації до проведення позачергового конгресу та виборів нового президента.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА