11:28 19.01.2016

Організатори футбольного Євро-2016 у Франції отримали 3,5 млн заявок на квитки

2 хв читати
Організатори футбольного Євро-2016 у Франції отримали 3,5 млн заявок на квитки

Вболівальники 189 країн подали заявки на придбання квитків чемпіонату Європи з футболу 2016 року, повідомляє прес-служба УЄФА.

"Через квитковий портал надійшли заявки з 189 країн і територій на 3,5 мільйона квитків на матчі Євро-2016. Заявки від широкої публіки приймаються до 1 лютого", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Квитки на окремі матчі європейської першості для широкої публіки ще доступні до 1 лютого, тоді як сайти для вболівальників збірних, які зіграють у Франції, вже закриті.

Після грудневого жеребкування фінального турніру в Парижі через спеціальні сайти в продаж надійшли 800 тис. квитків для вболівальників 24 збірних, які беруть участь у Євро-2016.

"Друга фаза продажу квитків на турнір викликала величезний ажіотаж - отримані заявки на 3,5 мільйона квитків із 189 країн і територій. Найбільш затребуваними виявилися такі матчі: Німеччина - Польща (Сен-Дені, 16 червня), Ірландія - Швеція (Сен-Дені, 13 червня) і Португалія - Австрія (Париж, 18 червня)", - наголошується в повідомленні УЄФА.

Активніше за інших заявки через спеціальний квитковий портал подавали вболівальники збірних Польщі, Франції, Австрії, Ірландії та Швейцарії.

У вболівальників, які не прагнуть потрапити на матчі конкретної збірної, ще є шанс придбати квитки через сайт для широкої публіки. Він відкритий до 1 лютого для тих, хто ще не подавав заявки на окремі квитки категорій "1" або "2" або на квитки для вболівальників з обмеженими можливостями.

У прес-службі зазначили, що всі претенденти отримають сповіщення про долю своїх заявок не пізніше 29 лютого. Вболівальники мають перевірити, чи достатньо коштів на їхній кредитній картці для оплати квитків у разі задоволення заявки. У разі необхідності потрібно підвищити кредитний ліміт на картці. Не пізніше 29 лютого вболівальники зможуть перевірити статус заявки на квитковому порталі на сайті EURO2016.com. Однак після закриття сайта заявки та особисті дані не можна буде змінити.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА