10:00 16.06.2016

Фоменко: Збірна України має створити більше моментів і реалізувати їх

2 хв читати
Фоменко: Збірна України має створити більше моментів і реалізувати їх

Головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко вважає, що команда має створити більше моментів в матчі з Північною Ірландією, ніж у грі проти Німеччини, і реалізувати їх.

"Будь-яка команда грає так, як їй дає змогу реалізувати свої плани і можливості суперник. Я думаю, що так само буде і завтра. Ми постараємося реалізувати свої можливості, а футболісти Північної Ірландії спробують нам нав'язати свої принципи побудови гри. Наші хлопці це все прекрасно розуміють, неодноразово проходили через це", - сказав він на прес-конференції в середу в Ліоні, де 16 червня Україна зіграє з Північною Ірландією.

М.Фоменко повідомив, що травм у гравців збірної України немає, а тренерський штаб і медперсонал зробили все можливе, щоб футболісти були на 100% готові до цієї гри.

Захисник Артем Федецький зазначив, що команда переглядала матч Польщі та Північної Ірландії. "Це дуже хороша збірна, яка б'ється до останнього на футбольному полі. Звичайно, нам буде нелегко. Але у нас є свої заготовки. Ми повинні грати першим номером, пресингувати. Я сподіваюся, що завтра складеться так, як буде краще для нас", - наголосив він.

А.Федецький вважає, що 16 червня - ключовий матч для двох збірних. "У Північній Ірландії дуже небезпечні стандартні положення. А нам свої шанси, які у нас будуть, потрібно буде повністю реалізувати, навіть напівмоменти. Концентрація повинна бути протягом усіх 90 хвилин", - заявив він.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА