16:00 24.06.2016

Виконком ФФУ розгляне кандидатури на пост наставника і тренерського штабу збірної в середині липня

2 хв читати
Виконком ФФУ розгляне кандидатури на пост наставника і тренерського штабу збірної в середині липня

Виконком Федерації футболу України розгляне кандидатури на посаду головного тренера національної збірної з футболу і членів тренерського штабу, а також стратегію розвитку українського футболу до 2030 року на засіданні виконкому в середині липня, заявляє президент ФФУ Андрій Павелко.

"Федерація футболу із свого боку докладає всіх зусиль, щоб та робоча група, яку очолив Семен Альтман, надала виконкому не пізніше середини липня максимальну інформацію про можливих кандидатів на головного тренера і команду, яка поведе Національну збірну", - сказав А.Павелко на прес-конференції в п'ятницю в Києві.

За його словами, в середині липня виконком також затвердить вимоги до нового тренерського штабу.

"Я анонсують дві події, які мають бути в нашому українському футболі. Це середньостратегічне завдання... на виконкомі, швидше за все, в середині липня ми розглянемо пропозиції робочої групи щодо тренерського штабу для Національної збірної... І презентація стратегії 2030 із українського футболу ", - розповів А.Павелко.

Президент ФФУ зазначив, що завданням нової команди тренерів буде підготовка збірної до Чемпіонату світу з футболу 2018 року, але найважливіше завдання - виконання середньострокової футбольної стратегії до 2020 року і підготовка команди до Чемпіонату Європи в 2020 році.

За його словами, необхідно провести серйозні реформи в українському футболі.

А.Павелко також додав, що слід виконати велику роботу над помилками української команди на Євро-2016.

"Важливо, щоб всі розуміли, що не може бути відповідальність на тренерському штабі, конкретних особистостях за те, що сьогодні кожному всередині свого колективу можуть ставити зовсім інші завдання", - сказав він.

А.Павелко наголосив, що робота футболістів у складі збірної багато в чому залежить від того, яка атмосфера складається на рівні клубів, в яких вони грають.

"Одне з моїх завдань - щоб була толерантність, повага один до одного, розуміння того, що особисті, клубні завдання не можуть бути вищими від Національної збірної. Ми вдячні всім клубам, які підготували наших гравців... З іншого боку є найголовніше завдання - щоб завжди пріоритет у роботі був команді Національної збірної", - пояснив він.

Як повідомлялося, 23 червня Михайло Фоменко заявив, що подає у відставку з поста головного тренера збірної України з футболу після провального виступу національної команди на Євро-2016 у Франції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА