16:34 28.06.2016

"Шахтар" продовжив контракт із бразильцем Фредом, який відбув дискваліфікацію за допінг

2 хв читати
"Шахтар" продовжив контракт із бразильцем Фредом, який відбув дискваліфікацію за допінг

Футбольний клуб "Шахтар" (Донецьк) продовжив контракт із бразильським півзахисником Фредом на п'ять років, повідомляє у вівторок офіційний сайт клубу.

Фред став гравцем "Шахтаря" в червні 2013 року. За цей час бразилець провів 89 матчів у складі "гірників" та забив сім м'ячів.

Як повідомлялося, 27 липня 2015 року стало відомо, що допінг-проба "А" Фреда, яку він здав після одного з матчів збірної Бразилії на Копа Америка-2015, дала позитивний результат. 28 липня футболіст взяв участь у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів проти "Фенербахче", після чого турецький клуб подав скаргу в УЄФА. 3 серпня з'явилася інформація, що повторна допінг-проба "В" Фреда також дала позитивний результат.

4 серпня 2015 року "Шахтар" отримав рішення дисциплінарного комітету УЄФА про відхилення протесту "Фенербахче", який просив анулювати результат матчу 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ між цими командами 28 липня і присудити українському клубу технічну поразку через участь у цій грі Фреда. 5 серпня "Шахтар" обіграв "Фенербахче" на "Арені Львів" з рахунком 3:0 і за сумою двох матчів вийшов у завершальний раунд кваліфікації ЛЧ.

19 серпня дисциплінарний комітет УЄФА ухвалив повторне рішення про відхилення протесту "Фенербахче", який вимагав анулювати підсумок гри у відповідь 3-го кваліфікаційного раунду ЛЧ проти "Шахтара" 5 серпня через участь у цьому матчі Фреда.

5 лютого 2016 року дисциплінарний комітет ФІФА ухвалив рішення продовжити до 27 червня 2016 року санкцію, прийняту 14 грудня 2015 року дисциплінарним комітетом Південноамериканської футбольної конфедерації (КОНМЕБОЛ) стосовно Фреда за порушення антидопінгових правил.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА