12:10 28.04.2017

Президент ФФУ запевнив УЄФА в дотриманні Україною всіх вимог, передбачених до проведення фіналу Ліги чемпіонів

1 хв читати
Президент ФФУ запевнив УЄФА в дотриманні Україною всіх вимог, передбачених до проведення фіналу Ліги чемпіонів

У штаб-квартирі УЄФА відбулося двостороннє засідання за участю керівництва UEFA Events SA і Федерації футболу України, присвячене проведенню в Києві фіналу Ліги чемпіонів УЄФА-2018, на якій президент ФФУ Андрій Павелко поінформував представників УЄФА про перебіг підготовки до головного поєдинку Ліги чемпіонів сезону 2017/2018.

"Керівник Федерації запевнив європейських футбольних функціонерів у дотриманні Україною всіх вимог, передбачених УЄФА до організації матчів такого рівня. На підтвердження своїх слів Андрій Павелко надав відповідні документи і гарантії від усіх міністерств і відомств, залучених до проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018", - повідомляє прес-служба ФФУ.

Зокрема, такі гарантійні листи передали Міністерство фінансів, Міністерство інфраструктури, Міністерство молоді та спорту і Київська міська державна адміністрація.

"Ми розуміємо покладену на нас відповідальність і ставимо собі за мету, за підтримки УЄФА, провести один з найкращих фіналів найпрестижнішого футбольного турніру", - зазначив А.Павелко.

За словами директора UEFA Events SA Мартіна Каллена, фінал Ліги чемпіонів - це особлива подія, яка за своїм масштабом і вимогам перевищує на 60% відповідні умови, пропоновані до організації фіналу чемпіонату Європи. Представник УЄФА побажав Києву гідно витримати цей відповідальний екзамен.

Також УЄФА погодив програму діяльності, склад Служби ФФУ для підготовки до проведення фіналу ЛЧ-2018 і надав їй повноваження свого представника.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА