22:17 31.05.2017

Ребров залишив київське "Динамо"

2 хв читати
Ребров залишив  київське "Динамо"

Головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров залишив свій пост.

Як повідомляє офіційний сайт столичного клубу, про це він повідомив на прес-конференції в Одесі після заключного матчу чемпіонату України сезону 2016-2017 рр. проти "Чорноморця".

«Ми (з президентом" Динамо "Ігорем Суркісом - ІФ) потиснули один одному руки і вирішили далі не продовжувати наше співробітництво Тільки що в роздягальні я подякував команді. Звичайно, я вдячний президентові, який дав мені шанс працювати у великому клубі Я ... вдячний усім уболівальникам, які підтримували в будь-яку хвилину і мене, і команду. Як під час перемог, так і під час поразок вони приходили на стадіон -... я їм за це вдячний і вдячний всій команді, яка працювала зі мною, я побажав усім удачі . Наступний сезон буде ще складнішим, і хлопцям самим потрібно до нього готуватися. Тепер уже як уболівальник я буду, як і всі, підтримувати цю команду », - сказав С.Ребров.

Сергій Ребров став головним тренером "Динамо" 18 травня 2014 року. Контракт з ним був підписаний на три роки. За місяць до цього він був призначений в.о. наставника команди після того, як тодішній головний тренер киян Олег Блохін був звільнений з цієї посади за незадовільні результати команди.

Під керівництвом С.Реброва "Динамо" двічі вигравало чемпіонат України в сезонах 2014-2015 (вперше з 2009 року) і 2015-2016 років, двічі завоювало Кубок України (в сезонах 2013-2014, 2014-2015), Суперкубок України (2016) ,

У сезоні 2014-2015 років "Динамо" з С.Ребровим дійшло до 1/4 фіналу Ліги Європи, а в наступному сезоні 2015-2016 років вперше з часів легендарного Валерія Лобановського столичний клуб вийшов в плей-офф Ліги чемпіонів, де поступився в 1/8 фіналу англійському "Манчестер Сіті".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА