20:49 19.07.2017

Новачок "Челсі" стане найдорожчим іспанським футболістом в історії

2 хв читати
Новачок "Челсі" стане найдорожчим іспанським футболістом в історії

Нападаючий мадридського "Реала" і збірної Іспанії Альваро Мората в найближчому матчі підпише контракт з лондонським "Челсі". Сума трансферу складе ? 80 млн

"Челсі" і "Реал" узгодили перехід нападника збірної Іспанії Альваро Мората в лондонський клуб, повідомляє Marca. Сума трансферу складе ? 80 млн.

Таким чином Мората стане найдорожчим іспанським футболістом в історії. Раніше в цьому рейтингу лідирував форвард Фернандо Торрес, який в 2011 році перейшов з "Ліверпуля" в "Челсі" за ? 58 млн.

В даний час Мората знаходиться в розташуванні "Реала" на зборі в Лос-Анджелесі. За інформацією Marca, найближчим часом нападник повернеться в Європу для підписання контракту.

На молодіжному рівні Мората виступав за мадридський "Атлетіко", "Хетафе" і "Реал". За основну команду "Реала" він дебютував в грудні 2010 року. У 2014-му нападник був проданий туринському "Ювентусу" за ? 20 млн, в 2016-му повернувся назад в "королівський клуб" за ? 30 млн.

У складі "Реала" Мората провів 95 матчів у всіх турнірах, забивши 31 гол. З мадридським клубом він виграв дві Ліги чемпіонів, два чемпіонати Іспанії, два Кубка країни, чемпіонат світу серед клубів і Суперкубок УЄФА.

В "Ювентусі" за два сезони іспанець забив 27 голів в 93 матчах. У Турині він виграв два чемпіонати Італії, два Кубки країни і національний Суперкубок. У 2015 році Мората пробився з "Ювентусом" у фінал Ліги чемпіонів, де клуб поступився "Барселоні" (1: 3).

За збірну Іспанії форвард виступає з 2014 року. У 20 матчах у складі національної збірної він забив дев'ять голів. Напередодні в домашньому товариському матчі з командою Колумбії гол Мората дозволив Іспанії піти від поразки (2:2).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

Мінспорту дає українським атлетам рекомендації щодо запобігання провокаціям з боку спортсменів з РФ і Білорусі на Олімпіаді - Бідний

Мінспорту внесло вже понад 760 осіб до переліку російських і білоруських спортсменів, які підтримують війну в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА