08:54 08.08.2017

Будівельна компанія "Гефест" стала генеральним спонсором ФК "Чорноморець"

2 хв читати
Будівельна компанія "Гефест" стала генеральним спонсором ФК "Чорноморець"

Будівельна компанія "Гефест" (Одеса) підписала договір про генеральне спонсорство з одеським футбольним клубом "Чорноморець", повідомила прес-служба ФК в понеділок.

"Ми розуміємо, що розвиток культури і спорту - єдиний варіант, при якому відбувається розвиток міста в цілому. Це інвестиції в майбутнє, в наших дітей, які отримують можливість реалізувати себе. Ми раді допомагати не тільки футболу, але і іншим видам спорту, а також культурним проектам. Крім партнерських відносин з "Чорноморцем", у нас є клуб боксу "Гефест", в якому займається знаменитий спортсмен Микола Буценко. Він дворазовий срібний чемпіон Європи та володар бронзових нагород чемпіонату світу. Президент нашої будівельної компанії, мій батько, Пантелеймон Бумбурас, є президентом одеської баскетбольної команди БІПА, колишню славу якої ми також хочемо відродити", - наводить прес-служба "Чорноморця" слова виконавчого директора "Гефеста" Василя Бумбураса, який взяв участь в прес-конференції з нагоди підписання договору між будкомпанією і клубом.

У свою чергу генеральний директор ФК Анатолій Місюра подякував нового генерального спонсора і висловив надію, що логотип компанії побачать уболівальники на світовій арені.

"Зі свого боку, зобов'язуємося не підвести "Гефест". Зробити все, щоб ваш логотип на нашій формі побачили вболівальники не тільки в Україні, а й на світовій арені ... Завдання на сезон - виступити, як мінімум, не гірше, ніж в минулому чемпіонаті, а то і краще. у нас амбітні плани - пробитися в Європу на наступний сезон", - зазначив А.Місюра.

Компанія "Гефест" створена в 1997 році і здійснює діяльність на будівельному ринку Одеси. Її основним власником вважається громадянин Греції Пантеліс Бумбурас. Восени 2016 року "Гефест" стала фігурантом скандалу зі знесенням старовинного особняка в районі одеської Аркадії, відомого як Дача Докса. Будівлю намагався захистити екс-глава Одеської ОДА Михайло Саакашвілі. Однак в результаті його знесли вночі. У вересні 2016 року рішенням сесії Одеської міськради, ділянку, де був будинок, було віддано під забудову будівельної компанії "Гефест", яка має намір побудувати на її місці трисекційний житловий комплекс заввишки 24 поверхи.

Тривалий час генеральним спонсором одеського ФК "Чорноморець" був "Імексбанк", найбільшим акціонером якого був народний депутат, президент "Чорноморця" Леонід Клімов.

27 січня 2015 року Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в "Імексбанк". А вже в лютому 2015го спонсором клубу стала торгова компанія "Euphoria Trading Fze" (Об'єднані Арабські Емірати).

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА