08:19 27.08.2017

Мейвезер виграв у Макгрегора технічним нокаутом

3 хв читати
Мейвезер виграв у Макгрегора технічним нокаутом

Американський боксер Флойд Мейвезер переміг ірландця Коннора Макгрегора. У десятому раунді рефері зупинив бій і зафіксував технічний нокаут

Перші кілька раундів цього бою проходили рівно. Макгрегор діяв трохи більш активно і кілька разів дістав суперника несильними ударами в голову, в той час як Мейвезер намагався влучити супернику по корпусу, а також змусити його витратити сили на постійні пересування по рингу. Магрегор в цих раундах отримав кілька зауважень від судді за удари суперника по потилиці.

У шостому раунді американець різко почав збільшувати швидкість і йому вдалося провести дві серії ударів, майже кожен з яких влучав у ціль. Макгрегор відповів ударом в печінку, проте атака Мейвезера була потужнішою, і раунд залишився за американцем.

З самого початку другої половини бою Мейвезер почав наносити удари по голові суперника і перехопив ініціативу в цьому поєдинку. Макгрегор, який раніше проводив сутички тривалістю не більше 25 хвилин, став втомлюватися і пропускати удари. У дев'ятому раунді ірландцю довелося двічі йти в клінч, щоб уникнути нокауту, так як Мейвезер потрапив в голову прямими ударами. У десятому раунді Мейвезер продовжив потрапляти супернику в голову, Макгрегор кілька разів ледь встояв на ногах, і рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши перемогу Мейвезера.

Поєдинок проходив за правилами боксу. Бій був розрахований на 12 раундів по три хвилини. Для Макгрегора цей поєдинок став першим боксерським боєм в кар'єрі.

Бій між Мейвезером і Макгрегором не був титульним - переможець отримав лише символічний пояс Money Belt, виготовлений з крокодилячої шкіри і золота і прикрашений 3360 діамантами, 600 сапфірами і 300 смарагдами. Приблизно вартість пояса оцінюється в $ 1 млн.

Гонорар учасників бою не залежав від його результату. Мейвезер за цей поєдинок гарантовано отримає $ 100 млн, його суперник - $ 30 млн. Ця сума не враховує відсотки з продажу прав на трансляцію бою, квитків, сувенірної продукції та спонсорські відрахування. Всього ж, за попередніми прогнозами, Мейвезер за бій отримає близько $ 400 млн, Макгрегор - близько $ 127 млн.

Бій повинен стати найкасовішим в історії єдиноборств - передбачається, що касові збори складуть більше $ 600 млн. Остаточну суму можна буде назвати після того, як будуть підведені підрахунки коштів від продажу трансляції поєдинку.

Макгрегор і Мейвезер домовилися про проведення бою між собою в червні 2017 року. Ініціатором поєдинку був ірландець, який в кінці 2016 завоював черговий чемпіонський титул в UFC і став першим в історії промоції володарем пояса відразу в двох вагових категоріях. Макгрегор викликав Мейвезера на бій, і заради цього поєдинку американський спортсмен вирішив на час повернутися в спорт. Американець погодився прийняти викликати Макгрегора тільки за умови, що бій буде проходити по боксерським правилами. Таким чином, ірландець втратив можливість бити ногами і вести боротьбу в партері.

Мейвезер до зустрічі з Макгрегором останнього разу виходив на ринг у 2015 році, після чого оголосив про завершення своєї кар'єри. Продовжувати битися американець не планує - бій проти Макгрегора, за його словами, буде для нього останнім. До зустрічі з ірландцем Мейвезер виграв всі 49 поєдинків, в тому числі 26 нокаутом.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА