19:32 09.09.2017

"Ліверпуль" зазнав найбільшої поразки в Манчестері за 70 років

2 хв читати
"Ліверпуль" зазнав найбільшої поразки в Манчестері за 70 років

"Манчестер Сіті" вдома в матчі п'ятого туру чемпіонату Англії розгромив "Ліверпуль" з рахунком 5:0. Для мерсисайдського клубу ця поразка стала найбільшою в Манчестері з 1937 року

Матч третього туру чемпіонату Англії між "Манчестер Сіті" і "Ліверпулем" на стадіоні "Етіхад" завершилося розгромною перемогою господарів з рахунком 5:0. "Червоні" зазнали найбільшої поразки в Манчестері за 70 років. 29 березня 1937 року "Ліверпуль" поступився "Сіті" з рахунком 1:5.

На 24-й хвилині матчу рахунок відкрив форвард манкуніанців Серхіо Агуеро. Аргентинець прийняв м'яч після розрізаючої передачі Кевіна Де Брейне, вийшов один на один з Симоном Міньоле, обіграв воротаря і забив у порожні ворота. Агуеро забив 124-й гол у чемпіонаті Англії, ставши кращим неєвропейськ бомбардиром за всю історію прем'єр-ліги. Він визначив трінідадца Дуайта Йорка, який забив 123 м'ячі в складі "Астон Вілли", "Манчестер Юнайтед", "Блекберна", "Бірмінгем Сіті" і "Сандерленда".

На 37-й хвилині "Ліверпуль" залишився в меншості. Сенегальський півзахисник гостей Садіо Мане ногою потрапив в обличчя бразильському голкіперу "Манчестер Сіті" Едерсону і отримав від головного арбітра Джонатана Мосса пряму червону картку. Воротар, який залишив поле на ношах в спеціальному жорсткому комірі, уникнув струса мозку і перелому кісток. З "Етіхад" він оговтався в медичному центрі тренувального комплексу клубу, де пройде обстеження. Замість Едерсона на поле вийшов чилійський воротар Клаудіо Браво, а Мосс додав до першого тайму вісім хвилин.

На шостій доданій до першого таймі хвилині господарі збільшили свою перевагу. 20-річний бразильський нападник Габріель Жезус головою з лінії воротарського замкнув простріл Де Брейне. На 53-й хвилині рахунок став великим. Фернандіньо розрізаючою передачею вивів Агуеро один на один з Міньоле, аргентинець віддав пас наліво на кут воротарського майданчика, звідки Жезус вразив порожні ворота, оформивши дубль.

В кінці другого тайму два голи поспіль забив Лерой Сані, який вийшов на заміну. На 77-й хвилині німецький хавбек отримав м'яч від Де Брейне перед штрафним, зіграв в "стінку" з Бенжаміном Менді і з лінії воротарського точно пробив в ближній кут. У доданий до другого тайму час Сані послав м'яч у "дев'ятку" з 18 метрів після передачі Кайла Уокера.

"Манчестер Сіті" набрав 10 очок і вийшов на перше місце в турнірній таблиці чемпіонату Англії. Поки ще не втрачавший очки "Манчестер Юнайтед" пізніше в суботу, 9 вересня, на виїзді зіграє зі "Сток Сіті".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА