20:27 22.09.2017

Капітан "Шахтаря" Срна підтвердив здачу позитивного допінг-тесту і призупиняє виступи в клубі, щоб захистити свою репутацію

2 хв читати
Капітан "Шахтаря" Срна підтвердив здачу позитивного допінг-тесту і призупиняє виступи в клубі, щоб захистити свою репутацію

Капітан донецького "Шахтаря" Даріо Срна підтвердив, що здав позитивний допінг-тест, але заявляє, що спеціально не приймав заборонені препарати.

"18 вересня 2017 року я був повідомлений Національним антидопінговим центром України (НАДЦУ) про те, що проба, яку я здав поза змаганнями, 22 березня 2017 року, містила заборонений препарат. Перш за все, вважаю важливим заявити, що свідомо або спеціально я ніколи не приймав ніяких заборонених препаратів, а також ніколи не намагався нечесним шляхом отримати перевагу в змаганнях", - цитує його офіційний сайт клубу.

Д.Срна відзначив, що зараз намагається з'ясувати можливе джерело появи в своєму організмі цього препарату, і на цей період прийняв рішення призупинити свої виступи в "Шахтарі" до того моменту, поки всі юридичні процедури не будуть завершені.

"Я збираюся повністю сфокусуватися на захисті мого імені і репутації. Під час всієї кар'єри я щоразу докладав зусиль, щоб проявити себе, доводячи своє право на успіх. Сьогодні ще один приклад, коли я доведу, що все, чого я досяг у житті і в моїй професійній кар'єрі, зроблено виключно завдяки важкій праці, цілеспрямованості, дисципліні і, підкреслю, - зроблено це чесно", - підкреслив він.

У свою чергу в ФК "Шахтар" зазначили, що на сьогоднішній день не існує будь-якої заборони Д.Срні брати участь в змаганнях, проте після консультацій з клубом футболіст прийняв рішення призупинити виступ за команду. "Клуб поважає і підтримує рішення Даріо і впевнений, що гравець доведе свою невинуватість", - наголошується в офіційному коментарі клубу.

ФК "Шахтар" заявляє, що вважає неприйнятним застосування допінгу в спорті і підтверджує свою відданість ідеї боротьби з допінгом.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА