09:29 13.12.2017

Київ презентував логотип фіналу ЛЧ-2018

2 хв читати
Київ презентував логотип фіналу ЛЧ-2018

У Києві відбулася презентація логотипів та кубків фіналів чоловічої та жіночої Ліги чемпіонів УЄФА 2018 року, які відбудуться 24 та 26 травня наступного року.

Основою логотипу є стадіон НСК "Олімпійський", на якому буде проведено фінал, та його "знакові куполи світла". Він зроблений у кольорах національного прапора України.

"У травні наступного року Україна прийматиме два фінали Ліги чемпіонів. Це нові емоції та подія, яка має дати серйозний поштовх розвитку футболу в країні. Усе готово, і, впевнений, що всі докладуть зусиль, щоб зробити дні вирішальних матчів найпрестижніших європейських клубних змагань бездоганними. Разом ми зробимо так, щоб фінали Ліги чемпіонів в Україні стали найкращими в історії", - наголосив під час церемонії президент Федерації футболу України Андрій Павелко.

Він також зазначив, що за ініціативою президента України Петра Порошенка навесні 2018 року містами України буде організовано спеціальний тур із кубками Ліги чемпіонів.

Мер Києва Віталій Кличко розраховує на те, що в дні фіналу ЛЧ-2018 столицю відвідає вп’ятеро більше гостей, ніж під час Євробачення-2017, коли Київ відвідали 20 тис. гостей. "У нас є потужна команда, яка разом, незважаючи на можливий скептицизм, зможе провести цю найважливішу подію 2018 року на найвищому рівні", - заявив він.

Посол фіналу ЛЧ-2018, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко радий за українських уболівальників, які зможуть побачити фінал найпрестижнішого клубного футбольного турніру, виграти який мріє будь-яка дитина. "Хочу закликати вболівальників прийти і подивитися на найкращі команди Європи. Крім того, те, що ми приймаємо такий фінал, це шанс для України ще раз показати нашу гостинність", - вважає легендарний український футболіст.

Посол жіночого фіналу ЛЧ-2018, футболістка збірної України Ія Андрущак сподівається, що ця подія дасть поштовх і приверне увагу до розвитку жіночого футболу в Україні. "Упевнена, що за емоціями і пристрастями цей матч не поступиться чоловічому фіналу. Ліга чемпіонів - особливий турнір, де грають топ-клуби "Барселона", "Челсі", "Манчестер Сіті". Я запрошую всіх, хто любить футбол і, можливо, не знайомий із жіночим футболом, прийти на фінал і підтримати команди, які приїдуть до нас", - сказала вона.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА