20:18 07.01.2018

Мессі повторив рекорд Герда Мюллера в першому матчі року

2 хв читати
Мессі повторив рекорд Герда Мюллера в першому матчі року

Лідер "Барселони" Ліонель Мессі забив 365-й м'яч за команду в 400 зустрічах іспанської першості. Він повторив рекорд колишнього нападаючого мюнхенської "Баварії" Герда Мюллера по голам в чемпіонатах "Великої п'ятірки"

"Барселона" в домашньому матчі 18-го туру чемпіонату Іспанії розгромила "Леванте" - 3: 0. На 12-й хвилині лідер господарів Ліонель Мессі вивів господарів вперед, зігравши "в стінку" з Жорді Альбою і пробивши "з льоту" в дальній кут. Аргентинець забив 365-й м'яч в 400 зустрічах іспанської першості. Він повторив рекорд колишнього нападаючого мюнхенської "Баварії" Герда Мюллера по голах в чемпіонатах "Великої п'ятірки".

У кінці першого тайму перевагу "Барселони" подвоїв Луїс Суарес. Уругвайський форвард з льоту пробив у дальню "дев'ятку" після знижки Серджіо Роберто. На третій доданій хвилині бразильський півзахисник Пауліньо довів рахунок до великого. Він вразив ворота після прострілу увірвався в штрафну Мессі.

Втретє за сезон в стартовому складі "Барселони" вийшов французький нападник Усман Дембеле. В середині вересня 20-річний новачок каталонського клубу отримав травму підколінного сухожилля і вибув з ладу на тривалий термін. На 67-й хвилині Дембеле покинув поле, поступившись місцем португальському захисникові Нелсон Семеду.

"Барселона" набрала 48 очок, зміцнивши лідерство в турнірній таблиці чемпіонату Іспанії. Друге місце займає мадридський "Атлетіко" (39 балів), третє - "Валенсія" (37). Мадридський "Реал" розташовується на четвертій позиції з 31 очком, маючи дві гри в запасі.

У найближчих матчах склад "Барселони" посилить бразильський півзахисник Філіппе Коутіньйо. 25-річний футболіст днями підпише з каталонським клубом контракт на п'ять з половиною сезонів. В угоді буде прописана сума відступних у розмірі € 400 млн.

"Ліверпуль" гарантовано отримає за Коутиньо € 120 млн. Ще € 40 млн мерсисайдці можуть отримати якщо бразилець досягне в новій команді певних показників.

Трансфер Коутиньо став рекордним для англійського футболу і другим за всю історію. Минулого літа бразильський нападаючий Неймар перейшов в "ПСЖ" з "Барселони" за € 222 млн.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

НОК розробляє протокол поведінки українських спортсменів з атлетами з РФ на Олімпіаді-2024 у Парижі - Гутцайт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА