20:12 18.03.2018

Ліонель Мессі забив 25-й гол у чемпіонаті Іспанії

2 хв читати
Ліонель Мессі забив 25-й гол у чемпіонаті Іспанії

"Барселона" гарантувала собі результат в першому таймі матчу з "Атлетіко". На восьмій хвилині рахунок відкрив Пако Алькасер - Ліонель Мессі віддав пас направо на Жорді Альбу, а той відкинув м'яч під удар форварду, який пробив у порожній кут.

За 22 хвилини відзначився вже сам Мессі. Усман Дембеле зробив передачу на аргентинця, який стояв на лінії штрафного, той трохи підробив м'яч і сильно пробив в кут. Цей гол став для Мессі вже 25-м в сезоні, і він лідирує в бомбардирських перегонах. Другим йде ще один нападник "Барселони", Луїс Суарес - уругваєць забив 21 гол. Матч проти "Атлетіко" Суарес пропускав. Мессі ж, окрім 25 голів, зробив ще 15 результативних передач у першості.

Мессі став першим гравцем, який забив не менше 25 голів в дев'яти сезонах чемпіонату Іспанії. Наздогнати його може Кріштіану Роналду, який забив 18 голів в цьому сезоні. До цього португалець, як і Мессі, забивав не менше 25 голів у восьми розіграшах першості Іспанії.

Забивши два голи, "Барселона" істотно знизила активність, але все одно до кінця матчу створила ще кілька небезпечних моментів. "Атлетіко" зміг загострити гру тільки в останні хвилини матчу, коли на полі з'явився кращий бомбардир команди Аріс Адуріц.

"Барселона" як і раніше не зазнала в чемпіонаті Іспанії жодної поразки. У 29 матчах каталонці здобули 23 перемоги і ще шість разів зіграли внічию. "Барселона" залишається єдиною командою в п'яти провідних чемпіонатах Європи, яка жодного разу ще не програла в цьому сезоні.

Тренер "Барселони" Ернесто Вальверде не програє вже в 29 матчах поспіль, і це третій результат в історії чемпіонатів Іспанії. Лідером в цьому списку йде Хосеп Гвардіола, який не програвав у 31 матчі поспіль, на другому місці колишній тренер "Реала Сосьєдад" Альберто Ормаечеа (32 матчі).

"Барселона" після цієї перемоги випереджає "Атлетіко" на 11 очок, але "Атлетіко" свій матч 29-го туру ще не провів. "Реал" відстає ще на сім очок, але і він свій матч поки не зіграв.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Українці пробилися у фінал корпоративного чемпіонату світу з шахів

Під час благодійного забігу та аукціону зібрали понад 3 мільйони гривень на дрони та протезування бійців - Кличко

Марта Костюк обіграла третю ракетку світу і вийшла до півфіналу турніру WTA в Німеччині

Україна інформує МОК про російських спортсменів, які не відповідають критеріям нейтральності для участі в Олімпіаді

У Стародавній Олімпії запалили вогонь літніх Ігор у Парижі

У Парижа на випадок загрози безпеці є запасний план для церемонії відкриття Олімпіади - Макрон

Міжнародна федерація тенісу допустила спортсменів із РФ і Білорусі до участі в Олімпіаді

Україна вимагає усунути російських і білоруських борців від Олімпіади-2024 у Парижі

Мінспорту надало УАФ і ФК "Кривбас", "Дніпро-1", "Динамо Київ", "Оболонь", "Шахтар" статус критично важливих в особливий період

Мінветеранів розпочало реєстрацію на відбір до збірної України на "Ігри Нескорених" 2025 року в Канаді

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА